Berki szerint kislányának értenie kell az üzlethez

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
iskola Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián (TV2)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián szerint nem lehet elég hamar megtanulni az üzleti élet alapjait, így ha csak rajta múlna, ő már most bevezetné Natit ebbe a világba. Pamela azonban nem gondolja ezt helyesnek. 

Berki Krisztián szerint kislányához magántanárt kell majd fogadni, aki megtanítja a kis Natit az üzleti élet alapjaira. Édesapja szerint ez rendkívül fontos.

Berki Krisztián szerint az üzleti élet alapjait nem lehet elég hamar megtanulni Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Ma az emberek nem felkészültek. Például nem tudják gazdaságilag, hogy mit jelent az, hogy Kft, hogy mit jelent az, hogy egyesület, mit jelent az hogy Bt, mit jelent az, hogy zártkörű részvénytársaságban igazgatósági tag legyen, mit jelent, hogy elnök vezérigazgató" - mesélte az Édes Élet adásában.

Krisztián szerint Nati már teljesen felkészült arra, hogy iskolába járjon, míg Pamela véleménye szerint 3 évesen még picike hozzá. A 36 éves sztár úgy gondolja, hogy minden a matekon múlik, így nem lehet eléggé hamar elkezdeni a számok elsajátítását.

Azt pletykálják, Stohl András egy újságíróba szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20161216-stohl-szerelmes-ujsagiro-uj-kapcsolat.htmlStol András néhány napja vallott színt magánéletéről. Őszintén elmesélte, hogy valóban véget ért kapcsolata egykori kedvesével, de leszögezte azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt futott zátonyra kettejük közös élete. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoHernádi Judit nem hisz a szerelemben http://www.life.hu/sztarok/20161216-hernadi-judit-a-szineszno-mar-csak-egy-ferfit-enged-be-az-eletebe.htmlA színésznő szerint van esélye még a nagy szerelemre, ám nem túl sok. Egy férfit viszont közel enged magához, még az ágyát is megosztja vele, ah úgy van...TV + Sztárok--Sebestyén Balázsék felállnak, ha bekorlátozzák őket http://www.life.hu/sztarok/20161216-sebestyen-balazs-oszinte-vallomasa-nem-fizettek-ki-oket-radio-1.htmlBár Sebestyén Balázs és csapata lassan egy hete élvezheti az új munkakörülményeket, a múltat pedig még nem sikerült teljesen lezárni. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVV Soma: "Királynőjelöltek is rám írtak"http://www.life.hu/sztarok/20161216-vv-soma-tobben-megkerestek-a-gyozelem-utan-meg-szepsegkiralynok-is.htmlMúlt vasárnap végérvényesen is véget ért a Való Világ 8. A nézői szavazatok alapján Gina rögtön kipottyant a fináléból, végül VV Soma nyerte a játékot, így gazdagabb lett 36 millió forinttal. TV + SztárokOrigoRyan Gosling magyarul beszél a Kaliforniai álom című filmben http://www.life.hu/sztarok/20161216-ryan-gosling-tobb-magyar-szot-is-mondott-a-legujabb-filmjeben-video.htmlSzerdán este vetítették le először hazánkban a Kaliforniai álom című filmet, melyben a dögös színész mindenki meglepetésére magyarul szólalt meg. TV + SztárokOrigoHajdú Péter élete nagy szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161216-hajdu-peter-szerelem-vallomas.htmlHajdú Péter és Sarka Kata válása az egész országban téma, mióta kitudódott. Sokan tudni vélik, hogy az egykori sztárpár már külön utakon, külön társsal folytatja, vannak akik szerint a kapcsolat még nincs lezárva és egymásra találhatnak az egykori szerelmesek. Ezúttal Hajdú Péter mesélt őszintén arról, mit is érez valójában és ki iránt... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.