Ősemberből újra jóképű férfivá változott Vincent Cassel

frizura borotva Vincent Cassel szakáll fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész az Instagramon mutatta meg a hatalmas átalakulást.

Nagyon megörültünk, mikor megláttuk a gyorsított felvételt, amin Vincent Cassel a kezébe veszi a hajnyíró gépet. A szakállát még egyedül vágja le, de a hajához segítséget kap. A művelet végén pedig elmondhatjuk, hogy majdnem olyan jól néz ki, mint az "elősemberesedése" előtt.

Gelencsér Tímea csalódott, 3. lett a Miss World 2016 Talent fordulójábanhttp://www.life.hu/trend/20161218-gelencser-timea-csalodott-harmadik-lett-a-miss-world-2016-talent-fordulojaban.htmlTimi gyakorlata talajtorna- és akrobatikus show-táncelemekből állt, ami a 3. helyre volt elég. TrendOrigoHoppá! Íme, Bódi Sylvi feneke nagytotálbanhttp://www.life.hu/trend/20161218-ime-bodi-sylvi-feneke-nagytotalban.htmlBódi Sylvi megint az Instagramon tette közszemlére legnemesebb testrészét. TrendOrigoA Trónok harca szőrös lábú színésznője újra lecsapott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161216-heti-stilusmustra-szerepel-benne-bella-thorne-nicole-kidman-ashley-graham-jennifer-lawrence.htmlA modellek a nagyágyúkkal, mások furcsa szabásokkal sokkolták a divatrajongó közönséget, de azért a hét ruháját is megtaláltuk, amit nem más viselt, mint az új Star Wars-film főszereplője. Következzenek a részletek! TrendAFPLégy stílusban! Ezek a legmenőbb ünnepi színek idénhttp://www.life.hu/trend/20161213-ezek-a-legmenobb-unnepi-szinek-iden-karacsonykor-es-szilveszterkor.htmlAz idei ünnepi kínálatban káprázatos a felhozatal a szikrázóan csillogó szemhéjszínek között. Lehet finom és visszafogott, de merész és intenzív is, attól függően, milyen sminket szeretnél készíteni. TrendOrigoEzért a lányért bomlanak az angolok – Úgy fest, mint Monica Belluci?http://www.life.hu/trend/20161216-rosie-roff-modell-monica-belluci-hasonmasa.htmlA 27 éves glammodell Instagramja őrületes népszerűségnek örvend a britek körében. Nem csoda, Rosie Roff igazi vérforraló képeket oszt meg magáról, és elég gyakran. TrendOrigoTóth Vera smink nélkül, szinte félmeztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20161215-toth-vera-smink-nelkul-szelfizett.htmlVera nem túl gyakran mutatja meg magát smink nélkül, félmeztelenül meg pláne – most azonban kivételt tett az Instagram-oldalának követőivel. TrendOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.