fashion week otthon szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha imádsz kísérletezni a különböző lakberendezési trendekkel, akkor 2017 a te éved lesz. Keverd a mintákat, használd a színeket - a legfrissebb irányzatokat követve alakítsd át kényed-kedved szerint otthonodat.

Világoszöld

Ahogy korábban már mi is megírtuk, ezt a vidám világoszöldet, a 15-0343 kódú greeneryt, azaz a lombzöld árnyalatot választotta a Pantone Intézet 2017 színének. Nem is kérdés hát, hogy valamilyen módon muszáj lesz neked is becsempészni ezt a színt otthonodba.

Forrás: alechemer.com

Pillangók

A pillangómotívumok vidámságot és lendületet adnak egy lakásnak. Ezek a kecses rovarok a báj és az optimizmus megtestesítői, a jövő évben pedig garantáltan egyre több enteriőrben fognak visszaköszönni.

Forrás: genevievegarruppo.com

Különböző minták keveredése

A 2016-os New Yorki őszi divathétből szivárgott át szépen lassan a lakberendezésbe is a különböző minták kreatív keveredése. Szerencsére megdőlni látszik az az eddig kőbe vésett szabály, hogy tilos a motívumok keverése. Engedd el a fantáziádat, és mixelj bátran otthonodban!

Forrás: shop.nordstrom.com

Mű anyagok

Nem, nem műanyag, hanem mű anyag! Végre valahára egyre több divatcég szakít az öncélú kegyetlenkedéssel, és kollekciójukból száműzik a valódi szőrmét vagy éppen bőrt. A szőrmén és a bőrön kívül a lakberendezésbe jöhetnek még a fahatású burkolatok is!

Forrás: Thinkstock

A tengerészkék az új fekete

Akár csak a szobádat szeretnéd feldobni valami merészebb vonallal, akár a konyhapultot újítanád fel, jövőre a fekete helyett használj tengerészkéket! Időtlen és klasszikus, csakúgy mint a fekete, ám az utóbbival ellentétben a tengerészkék egyáltalán nem szűkíti be a tereket.

Forrás: Press Loft

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.