Leonardo DiCaprio megvált káprázatos otthonától - Less be az ingatlanba!

luxus ingatlan otthon Leonardo DiCaprio eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leo búcsút intett otthonának - nyugi, önszántából! Senki nem árverezte el az Oscar-díjas színész feje fölül a házat, ő maga adott túl rajta, egyáltalán nem rossz pénzért.

Az 1930-as években épült, Los Angelesben található ranch stílusú vityilló nem kevesebb, mint 2,24 millió dollárért, azaz közel 700 millió forintért került új tulajdonoshoz. Az otthon egyébként DiCaprio szerényebb ingatlanjai közé tartozott, Malibuban is van például egy rezidenciája, amit még borsosabb áron, 10 millió dollárért árul.

De visszatérve a Los Angeles-i ingatlanhoz: a házat egyebek mellett bambuszpadló és hatalmas ablakok díszítik, a kilátás pedig a hegyekre néz. Az épülethez természetesen csodaszép kert is tartozik medencével és egy szabadtéri étkezővel.

De beszéljenek helyettünk a képek, pörgesd végig galériánkat, és nézd meg, milyen káprázatos ingatlantól vált meg az Oscar-díjas színész.

/1612/Leona20161221161839Giccsözön a sztárok nappalijából - Ilyen karácsonyfákat állítottak tavalyhttp://www.life.hu/otthon/20161216-sztarok-karacsonyfai-2015-ben.htmlEgy hét múlva karácsony, lassacskán ideje végiggondolni, milyen díszben is fog idén pompázni a karácsonyfa. Hogy segítsünk egy kicsit az inspirálódásban, megmutatjuk, milyen fákat állítottak tavaly a legnagyobb sztárok. Otthon--Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét!http://www.life.hu/otthon/20161212-life-hu-unnepi-dekoracio-verseny.htmlTeremts meghitt hangulatot az ünnepi vacsorához, öltöztesd karácsonyi díszbe az asztalt és nyerj értékes ajándékokat! Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét! OtthonThinkstockMindig jól jön egy kis mellékes – Hírességek, akik szállodát üzemeltetnekhttp://www.life.hu/otthon/20161205-hiressegek-akiknek-szallodajuk-hoteluk-van.htmlNem Donald Trump az egyetlen híresség, akinek érdekeltsége van az idegenforgalomban. Az alábbiakban olyan sztárokat gyűjtöttük össze, akik ugyancsak beszálltak – vagy éppen most terveznek beszállni – a szállodabizniszbe. Otthon--Így lesz nyugis az ünnepi időszak - Növények, amelyek javítják a hangulatodathttp://www.life.hu/otthon/20161130-novenyek-viragok-amelyek-javitjak-otthonodban-a-hangulatodat.htmlBár a karácsony a szeretet ünnepe, sokaknak mégis ez az egyik legstresszesebb időszak az évben. Annak érdekében, hogy az ünnepi várakozást kicsit nyugisabban vészeld át, érdemes segítségül hívnod néhány természetes hangulatjavítót. Mutatjuk, mik azok a szobanövények, amik hozzájárulhatnak a stresszmentes hétköznapokhoz. Otthon--Teszteld karácsonyi tudásod - Felismered ezeket a filmes otthonokat?http://www.life.hu/otthon/20161214-karacsonyi-filmek-otthonai-kviz.htmlVannak, akik imádják, vannak, akiknek a hideg futkos a hátukon tőle: közelednek az ünnepek, ezzel párhuzamosan pedig ellepik a tévécsatornákat a jól megszokott karácsonyi filmek is. Kívülről fújod már a Reszkessetek, betörők! minden jelenetét? Akkor tedd próbára a tudásod, és ismerd fel a híres karácsonyi filmeket a bennük szereplő otthonokról! OtthonOrigoFény az éjszakában - Az ünnepi csillogás elengedhetetlen kellékeihttp://www.life.hu/otthon/20161207-gyertyak-mecsesek-lampasok-karacsonyra.htmlAz adventi időszakban az egyik legjobb dolog, hogy otthonodat szebbnél szebb ünnepi dekorációval díszítheted. Jöhetnek a pihe-puha textilek, a kedves kopogtatók, no meg a káprázatos karácsonyi fények. Imádjuk a különböző gyertyákat, mécsesek és LED-füzéreket, mutatjuk, idén mik lettek a kedvenceink. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.