Széles Iza egy perui nyomornegyedben született és nem ismeri a szüleit

Forrás: RTL Klub -
Széles Izabella árva család szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország ismerhette meg nevét és hangját, de ennél többet kevesen tudtak Széles Izáról. Azóta rengeteg helyen koncertezik, és sokfelé jár, legutóbb Peruba vezetett az útja. Oda viszont nem énekelni ment, hanem azért, hogy megtalálja családját, akiket sosem ismert.

Peruban egy szegénynegyedben látta meg a napvilágot Széles Iza, akit itthon csak egy gyönyörű hangú és egzotikus kinézetű énekesnőként ismerhettünk meg. Születése után szinte rögtön árvaházba került, így Izának fogalma sincsen arról, hogy kik a szülei.

Semmit nem tudok a biológiai szüleimről"

Széles Iza nem ismeri a szüleit Forrás: RTL Klub

"Szerettem volna magamról kiskori fotókat látni, de mindig más magyarázatot kaptam. Nézegettem apukámról, anyukámról fotókat, akikre nem hasonlítottam. Összeállt a fejemben a kép, és rákérdeztem, örökbe fogadtak-e. Anyukám megdöbbent, de megnyugtattam, hálás vagyok nekik, hogy magukhoz vettek"- idézi a Blikk Iza a Keresem a családom műsorában elhangzott szavait. Az énekesnő hozzátette, nagyon szép gyermekkora volt. "Idilli családba csöppentem, volt külön szobám, játékok és sok-sok szeretet. Semmi emlékem nincs az árvaházról" - vallotta be Iza, aki Peruba utazott, hogy megtalálja szüleit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.