Gábor Zsazsa özvegyének hamarosan ki kell költöznie a luxusvillából

Forrás: AFP -
Villa özvegy Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 99 évesen elhunyt Gábor Zsazsa férje nem élvezheti élete végéig annak a villának a kényelmeit, amiben éltek. Kiderült ugyanis, hogy az már egy jó ideje nem is a család tulajdonában van!

Szívinfarktusban 99 évesen hunyt el Gábor Zsazsa, aki bár rengeteg filmben szerepelt, mégis inkább férjei és vicces mondásai tették híressé. A magyar származású díva igazi egyéniség volt és annak ellenére, hogy külföldön fényes karriert futott be mindig is büszke volt magyar származására.

Gábor Zsazsa 99 évesen hunyt el Forrás: AFP

Utolsó kívánsága is az volt, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez egyelőre nem teljesül. Gábor Zsazsát a Westwood Memorial Parkban temetik el, ahol rajta kívül még rengeteg híresség nyugszik. Özvegye a sztár utolsó perceiről is beszámolt. "

A mentőben és a kórházban is próbálták az orvosok újraéleszteni, de már minden próbálkozás hiábavalónak bizonyult"

A luxusvillájukat ugyanis 2013-ban eladták egy ingatlanforgalmazó cégnek.

A 8000 négyzetméteres, 26 szobás otthont 11 millió dollárért vagyis több mint 3 milliárd forintért értékesítették. Az eladásnak azonban volt egy feltétele, mégpedig az, hogy Gábor Zsazsa halála után Frederic von Anhalt elvileg még 3 évig használhassa, utána viszont ki kell költöznie - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.