Közleményt adott ki az IKEA: arra kérnek mindenkit, hogy ne aludjanak ott

Forrás: Youtube -
közlemény otthon Ikea alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon népszerű a nagy bútorcég a fiatalok körében, de nem vásárolni, nézelődni, vagy enni térnek be az áruházba, hanem azért, hogy ott aludjanak. Az utóbbi időben megszaporodott azoknak az embereknek a száma, akik egész este hemperegnek a boltban, ezért az IKEA közleményben azt kéri, hogy mindenki menjen haza aludni.

Egyre többen alszanak brahiból a boltban, amit nem néz jó szemmel az áruház. Habár a cég örül, hogy ilyen otthonosan érzik magukat náluk az emberek, mégis azt szeretnék, ha mindenki otthon aludna. Az új őrület augusztusban kezdődött, ekkor került fel a videómegosztóra két dán tini felvétele, amin bemutatják, hogyan töltötték estéjüket a boltban.

A dán tini szerint az ágy maga a mennyország Forrás: Youtube

A két srác egy szekrényben elbújva várta ki a zárórát, majd megkezdték a pizsipartijukat. Nyitás előtt szintén elbújtak, míg meg nem telt vásárlóval az üzlet. Legutóbb pedig két fiatal lányt kaptak ottalváson, de rajtuk kívül is voltak bőven, akik lebuktak. Az IKEA ezért közleményt adott ki, és arra kér mindenkit, hogy aludjanak otthon - adta hírül a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.