Caramel:"Még tanuljuk, hogyan tudunk együtt élni"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Caramel házasság veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szerint semmi gond nincs azzal, ha egy pár veszekszik néha egy kapcsolatban. A sztár még sosem beszélt ilyen nyíltan a magánéletéről. 

A zárkózott Caramel a nap végén teljesen megnyílt azt RTL II-n látható Pimaszúr átcuccol című műsorban és hihetetlen titkokat árult el a házasságukról. Mint kiderült, ők is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint egy átlagos házaspár, viszont ezt egyáltalán nem bánják.

Caramel és Szilágyi Szilvi Fotó: Polyák Attila/Origo

"Szilvi nagyon jó anya, ezt imádom benne. Lehet, hogy vannak néha vitáink, de ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. De ezek az összezördülések szerintem kellenek. Persze nem kell nagy veszekedésekre gondolni.

Nagyon friss házasok vagyunk, meglepő, de még tanuljuk, hogyan tudunk együtt élni, hogyan tudunk a problémáinkon túllépni, azokat megbeszélni.

Nekem például kommunikációban kell fejlődnöm, hogy le tudjunk ülni és meg tudjunk beszélni mindent és ne húzzuk fel magunkat." - mesélte az énekes, aki azt is hozzátette, hogy a mai napig nehezen tudja kimutatni érzéseit, még Szilvi előtt is. "Azért írtam már gyerekként dalokat, hogy a fájdalmaimat kiadjam magamból.

Az igazán mély érzéseimet nem tudom kifejezni.

Nem hallottam soha azt a szót, hogy szeretlek, még anyukámtól sem, annak ellenére, hogy kiváló a viszonyunk. Ez egy családi vonás. Viszont az apaság nagyon sokat változtatott rajtam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.