Kínos! Élő adásban villantott bugyit a híradós

bugyi híradós tévé videó villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem értjük... Nem tudta, hogy üveg asztal mögött ül?

Constanza Calabrese olasz műsorvezető a hírek olvasása közben, élő adásban, beterpesztve villantotta meg alsóneműjét. Nyilván nem szándékosan mutatta meg a bugyiját, valószínűleg elfejetette, hogy üvegasztalnál ül, ráadásul a szoknyája is rövidebb volt kicsit, mint kellett volna. Kínos!

Így sminkelj, ha karácsonyi partiba készülsz - Videó!http://www.life.hu/trend/20161222-karacsonyi-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett ezúttal azt mutatja meg nektek, hogyan sminkeljetek, ha karácsonyi partiba vagytok hivatalosak! Nézzétek meg a videót! Trend--Paprikás szárnyakat növesztett Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20161223-vajna-timi-szarnyakkal-pozol.htmlVajna Timi ötlete alapján készült el a jelmez, melyet most ő maga is felpróbált. TrendOrigoGerard Butler durva fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20161223-gerard-butler-megmutatta.htmlA sármos hollywoodi szívtipró elképesztő képet tett közzé közösségi oldalán... Trend--Így integet bikiniben Tücsihttp://www.life.hu/trend/20161214-tucsi-a-medence-partjarol-posztolt-videot.htmlTücsi tudja hogy kell élni, és ezt meg is osztotta a rajongóival. Bikiniben pózol a szexi műsorvezető.TrendOrigoA Vad angyal egykori sztárja, Natalia Oreiro szebb mint valahahttp://www.life.hu/trend/20161223-vad-angyal-egykori-sztarja-foton-gyonyoru.htmlNatalia Oreirót leginkább a Vad angyal című világhírű szappanoperából ismerhetjük meg. A színésznő évtizedek óta a pályán van, szépsége viszont semmit sem változott azóta. TrendIlyen Alessandra Ambrosio topmodell feneke Photoshop nélkülhttp://www.life.hu/trend/20161223-a-topmodell-alessandra-ambrosio-feneke-photoshop-nelkul.htmlAlessandra Ambroiso a Victoria's Secret egyik leghíresebb angyala a brazil tengerparton sütkérezett, amikor a lesifotósok lencsevégre kapták. A képeknek hála bebizonyosodott, photoshop nélkül bizony az ő feneke sem tökéletes.Trend--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.