Catherine Zeta-Jones Michael Douglas otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatni, hogy Catherine Zeta-Jones a nyilvánosság előtt éli az életét. A színésznő most azonban kivételt tett: rajongóinak a képmegosztó oldalán mutatta meg Michael Douglas-szel közös otthonát.

Az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas nem a közösségi oldalakon élik életüket, és igen ritkán engednek bepillantást az életükbe: legutóbb ősszel mutattak egy családi fotót a képmegosztón. Az ünnepek alatt azonban a színésznő újra aktívkodott: karácsonyi képeket posztolt az otthonukról.

Az egyik idilli családi képen valószínűleg épp az ünnepi evészetet piheni ki a színésznő, a férje, és a gyerekek: a 16 éves Dylan és a 13 éves Carys.

Totally laid back.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Egy másik fotón a színésznő a gyönyörű családi karácsonyfáról is mutatott képet: ezen a fotón jól látszik az otthonuk egy részlete. Nagyon pazar helyen laknak, nem vitás!

Merry Christmas everyone!

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Catherine a készülődésről is osztott meg fotót, amiről kiderül, milyen stílusban rendezték be a házat. Persze a dekoráció is tökéletes!

Getting ready for our Christmas Eve dinner.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2016-banhttp://www.life.hu/otthon/20161223-sztarok-akik-ingatlan-adtak-el-vagy-vasaroltak-2016-ban.htmlIngatlanok jönnek, ingatlanok mennek, dollármilliók röpködnek. Az idei évben sem nyughattak a sztárok, csak úgy adták-vették otthonaikat. Az alábbiakban összegyűjtöttük 2016 legnagyobb ingatlanbizniszeit. Otthon--Leonardo DiCaprio megvált káprázatos otthonától - Less be az ingatlanba!http://www.life.hu/otthon/20161220-leonardo-di-caprio-eladta-kaprazatos-luxusotthoonat.htmlLeo búcsút intett otthonának - nyugi, önszántából! Senki nem árverezte el az Oscar-díjas színész feje fölül a házat, ő maga adott túl rajta, egyáltalán nem rossz pénzért. OtthonNorthfotoHa ezek a falak beszélni tudnának - Ide menekült harmadik válása után Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/otthon/20161222-gabor-zsazsa-egykori-luxusotthona-elado.htmlA Golden Globe-díjas, magyar származású színésznő és legendás férfifaló Gábor Zsazsa 99 évesen, december 18-án hagyta itt a földi létet. A díva egy korábbi luxusotthona most új tulajdonosára vár. Otthon--Öt lakberendezési trend, ami hódítani fog 2017-benhttp://www.life.hu/otthon/20161219-lakberendezesi-trendek-2017-ben.htmlHa imádsz kísérletezni a különböző lakberendezési trendekkel, akkor 2017 a te éved lesz. Keverd a mintákat, használd a színeket - a legfrissebb irányzatokat követve alakítsd át kényed-kedved szerint otthonodat. Otthon--A milliárdosok privát játszótere – Nézd meg, hol telelnek a leggazdagabbakhttp://www.life.hu/otthon/20161220-yellowstone-clube-privat-luxus-jatszoter-gazdagoknak.htmlA Yellowstone Club egy privát síparadicsom és hotel az Egyesült Államokban, azon belül is Montana államban, a Big Sky nevű vidék közelében. Nem túlzás azt állítani, hogy a Yellowstone Club az übergazdag kiváltságosok exkluzív játszótere – többek között Justin Timberlake és Jessica Biel, vagy éppen Bill és Melinda Gates piheni itt ki telente a fáradalmait. Otthon--Börtönbe kerülhet Pécsi Ildikó fiahttp://www.life.hu/otthon/20161217-bortonbe-kerulhet-pecsi-ildiko-fia-csaba-mert-nem-fizet-eleg-gyerektartast.htmlHatalmas botrány kíséri Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba válását. Egyrészt vitáznak a gyerektartás összegén, a ház, amelyben Csilla és fia, Csabi lakik, azonban a színésznő nevén van, így Pártosnak költöznie kell, aki azonban hallani sem akar erről. Pécsi akár rendőrrel is elvitetné őket, ha erről döntés születik. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.