Kerényi Miklós Gábor kicsattan a boldogságtól, hiszen nemsokára háromszoros nagypapa lesz, de azért nem teljesen elégedett. Elárulta, hogy a gyermekei nem teljesítik az elvárt normát: mindhárom gyerekétől 3 unokát vár.

Boldog nagypapa Kerényi Miklós Gábor, nemsokára harmadik unokája is megszületik. Dancs Annamarinak születik hamarosan az első gyermeke Kerényi Miklós Mátétól, de a nagypapa nem elégedett. Még több unokát szeretne!

KERO több unokát szeretneFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Egyelőre nem teljesítik tökéletesen az elvárt normát. Három gyerekem van, és én mindegyiktől három unokát várnék. Az összesen kilenc. Épphogy az egyharmadánál tartunk" - mondta Kerényi a Blikknek.

Azt is elárulta, hogyan töltik együtt az időt az unokákkal: "Igen jó viszonyban vagyok a gyerekeimmel, s úgy általában más gyerekekkel is. Be kell vallanom, ez elsősorban öt-hat éves koruk után alakul így, amikortól együtt tudunk kalandozni, focizni, sakkozni, mindenféle különleges élményeket biztosítani egymás számára. Onnantól kezdve tudunk együtt színházba, koncertre és minden egyéb rendezvényre járni. A legnagyobb unokám most érkezik ebbe a korba, úgyhogy lassan indul a biciklink" - számolt be Kerényi Miklós.