Ada szexi dekoltázst villantott edzés közben

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Pintér Adrienn személyi edző Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada még a karácsonyi szezonban is odafigyel az alakjára, hiszen személyi edzőként neki mindig fittnek kell lennie. Ezért is posztolt fotót a konditeremből, hogy mindenki lássa: ő bizony nem lazsál.

A kétgyermekes édesanya még 2014-ben döntött úgy, hogy a televíziózás mellé még tanulna valami más szakmát is. Ekkor választotta ki a személyi edzést, amelyet azóta is lelkesen űz.

Pintér Adrienn mindent megtesz a tökéletes alakjáért Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Teljesen mindegy, hogy esik-e a hó vagy süt a nap, neki mindig formában kell lennie, hiszen ő mutatja a példát a fogynivágyóknak.

Nem csoda hát, hogy a karácsonyi időszakban is rendszeresen eljár edzeni, hiszen a sok bejgli nem fog önmagától megsemmisülni, azért dolgozni is kell. Követőivel szexi fotót osztott meg az Instagram oldalán, melyen jól látszik Ada dekoltázsa is, miközben végzi a gyakorlatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.