Örömhír: Megszületett Pink második gyermeke

Forrás: Robyn Beck / AFP -
fotó baba család Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink és családja az öröm mámorában úszik, hiszen végre megszületett a második gyermek is. 

Pink, és kedvese Carey Hart márt nagyon várták a második csöppség érkezését. Az énekesnő viszonylag későn tudatta a rajongóival a terhesség hírét, hiszen novemberben tette közé az első ezzel kapcsolatos képet a közösségi oldalára.

Az egész család nagyon várta már a kicsi érkezését Forrás: Robyn Beck / AFP

Így legalább nem kellett olyan sokat várnunk a kicsi megérkezésére, akinek még a szülők sem tudták a nemét, szándékosan. Egy interjúban Pink azt mondta, hogy az 5 éves kislányuk mellé örülnének, ha most egy kisfiuk születne, de természetesen az a legfontosabb, hogy egészséges legyen.

Jameson Moon Hart 12.26.16

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

Az álmok pedig teljesülnek, ugyanis december 26-án, karácsonykor, Pink egy gyönyörű, egészséges kisfiúnak adott életet, akit Jameson Moon-nak hívnak - írta meg a DailyMail.

I love my baby daddy

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

A kisfiú annyira pici még, hogy szinte elvész mindenki ölelésében. A büszke szülők boldogan mutatták meg a kicsit a rajongóiknak, akik nem győznek gratulálni a család bővülése miatt. Már akkor rengetegen gratuláltak, mikor még csak a pucér pocakját tette közzé az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.