Tatár Csilla nem akarja bölcsibe adni gyermekét

Forrás: Fb / Tatár Csilla -
műsorvezető Tatár Csilla család bölcsőde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla nem kezeli aggodalmasan a gyereknevelést, de persze vannak olyan témák, amik kapcsán benne is rossz érzések támadnak.

Tatár Csilla és kisfia, Milán, nem egy otthonülő anya-fia páros. A kisfiúnak nagy a mozgásigénye, szeret jönni-menni, amit édesanyja nagyra értékel. Csilla állítása szerint, ez tipikusan a férje vonása, de nem csak ebben hasonlít Milán az apukájára.

"Egyébként nem csak ebben ütött az apukájára, épp olyan okos és humoros is. Én mindig ezeket a tulajdonságokat kerestem egy férfiban, és boldog vagyok, hogy nemcsak a férjemben sikerült megtalálnom, hanem a kisfiam is ilyen" - mesélte Csilla a Best Magazinnak.

Tatár Csilla és kisfia, Milán Forrás: Fb / Tatár Csilla

A műsorvezető is jól kezeli a mindennapi helyzeteket, nem stresszelős anyuka, sőt, saját bevallása szerint egészen lazán kezeli a dolgokat. Ám vannak olyan témák, amiktől Csilla is kissé tart, pedig tudja, hogy elkerülhetetlen:

nem szeretné még nagyobb közösségbe vinni Milánt.

„Persze nem tervezem, hogy mindennap beadom majd, eleinte hetente csak kétszer, háromszor, de bevallom, engem már a gondolat is megvisel. A bölcsőde, illetve a családi napközi a leválási folyamat első lépése" - vallotta be őszintén a sztár anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.