Tóth Gabi divattervező celeb Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon fejtette ki véleményét a magyar hírességek egy részéről Náray Tamás. A divattervező nem különösebben cizellálta mondandóját. A hozzászólások között pedig Tóth Gabi bejegyzését is megtaláltuk, aki szintén nem arról híres, hogy különösebben köntörfalazna. 

Náray Tamás két posztot is kitett az elmúlt órákban a Facebook-oldalára, és mindkettőben a bizonyos szolgáltatásokat ingyen igénybe vevő magyar celebeket ostorozza.

Náray Tamás a magyar celebeket ostorozza Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Íme, az első bejegyzés:

Majd a második, amely még keményebb hangvételű: "

Kölcsönruhákban parádézni, a csóró emberek előtt felvágni valamivel, ami nem is az övé... szerintem ez egyszerűen visszataszító. ...

Az utóbbi poszt kommentelői közé bekapcsolódott Tóth Gabi is

"Nem minden celeb ilyen azért, persze, amikor 16-17 éves voltam, akkor még más volt, hisz zsebpénzem volt csak... de maximálisan egyetértek ezzel! Viszont sajnos sok esetben nem csak az átlagember csóró, hanem a tehetségek is, mert úgy, ahogy tőletek is ingyen várnak sok mindent a hülye celebek, úgy tőlünk is ezt várják... ettől függetlenül nekem te voltál, aki egyedül fel tudott öltöztetni a Szombat Esti Lázba vagy az X-faktorba!" – írta előbb, majd hozzátette:

Én is szeretnék világhírű lenni, mert undorodom az itteni gagyizástól és proliságtól! Ezen dolgozom és el fogom érni!

Tóth Gabi is hozzászólt Náray posztjához Forrás: rtl

Amikor két művész találkozik - A top 3 kedvenc kollaborációnk a magyar divatbanhttp://www.life.hu/trend/20161208-a-kedvenc-kollaboracioink-a-magyar-divatban-2016bol.htmlA hazai divatvilág is tele volt nyüzsgéssel 2016-ban: új tervezőket, szuper kollekciókat hozott ez az év. A kedvenc pillanatainkat viszont azok a kollaborációk hozták, amelyek hitet adtak abban, hogy a mély gondolatiság és a művészi igényű kivitelezés igenis része a magyar divatnak. TrendOrigoPordán Petra fenekét körzővel rajzolták: Fotó!http://www.life.hu/trend/20161230-pordan-petra-szexi-popsi-fotot-mutatott.htmlPordán Petra fenekétől káprázik a világ szeme. TrendOrigoTe is rossz helyre fújod a parfümöt?http://www.life.hu/trend/20161229-ezekre-a-helyekre-erdemes-fujni-a-parfumot.htmlRendszeresen parfümözöd magad, de sokszor azt érzed, hiába fújtad be a nyakad, egy óra múlva már se híre, se hamva a kedvenc illatodnak? Lehet, hogy te is rossz helyre teszed fel az illatot! TrendOrigoSzuper jól néz ki a 60 éves Ábrahám Edit - Elárulta mi a titkahttp://www.life.hu/trend/20161229-abraham-edit-nagyon-jol-nez-ki.htmlA közel múltban ünnepelte 60. születésnapját Ábrahám Edit. Bár aki ezt nem tudja, az biztosan jóval fiatalabbnak gondolná a híres színésznőt. TrendOrigoPálmalevelek közt meztelenkedik Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161229-szexi-fotot-posztolt-palvin-barbi.htmlBarbi legutóbbi fotózásáról kép került fel az Instagramra, melytől a követői teljesen elájultak. TrendOrigoDurva fiatalkori képen Majkahttp://www.life.hu/trend/20161228-majka-regi-fenykepet-mutatott.htmlElképesztő retrófotót posztolt Instagram oldalára Majka. Ettől leesik az állad... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.