Sarka Kata hihetetlen luxusékszert villantott

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata karkötő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata megmutatta, hogyan telik náluk az újév első napja. Főként pihenéssel, az ágyban töltötte a műsorvezető a vasárnapot, de ennél sokkal érdekesebb dolgot is fel lehet fedezni a fotón, mégpedig a Kata karján díszelgő csinos kis karkötőt, aminek értéke megközelíti a 2 millió forintot.

Sarka Kata a gyermekeivel várta az újévet, és 2017 első napját is az ő társaságukban töltötte. Sokakhoz hasonlóan főként pihenéssel telt a napja - ahogy a két ünnep közötti időszaka is -, amit meg is mutatott rajongóinak. A műsorvezető Instagram-oldalán tett közzé fotókat a lazítós napról, amin az ágyban fekve látható Noncsikával.

Sarka Kata gyönyörű luxusékszerben pihent Fotó: Mudra László/Origo

Azonban ennél sokkal érdekesebb az ékszer, amit Kata a pihenéshez viselt. Csuklóján ugyanis egy csinos kis karkötő látható, ami nem akármilyen darab. A karkötő ugyanis, amit Kata viselt egy igazi luxusékszer, aminek értéke több mint 1,7 millió forinttól 4 millió forintig terjedhet.

#firstday #relax #harmony #home #happynewyear

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.