Madách Színház színésznő kisbaba gólyahír Mamma Mia! Simon Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mamma Mia! sztárja, a Sophie-t alakító Simon Boglárka kisbabát vár. Vicces, hogy az eredeti karakter, a Mamma Mia! film főszereplője, Amanda Seyfried is állapotos.

Mikor Boglárka meglátta az újságokban, hogy Amanda Seyfried babát vár, először azt hitte, róla írnak, nem értette, hogyan szerzett tudomást öröméről a sajtó. Aztán kiderült számára is a hihetetlen dolog, hogy az amerikai színésznővel egyszerre állapotosak.

Babát vár a Madách Színház színésznője, Simon Boglárka Forrás: madachszinhaz.hu

"Éppen akkor tudtuk meg, hogy babánk lesz, a férjemmel még senkinek sem mondtuk el, ezért lepett meg az újsághír. Ez a legnagyobb boldogság, amit valaha átéltem. Hogy színészi hasonlattal éljek, anyaszerepben mindig te vagy az első, és sosincs kettőzés! Azt mondja az orvosom, hogy június 25-én születik a babánk, pont két nappal az ötödik házassági évfordulónk után. Harmincéves vagyok, egy éve próbálkoztunk, és novemberben beköszönt: itt vagyok. Tizenhárom hetes, még nem lehet tudni a nemét, de van egy olyan érzésem, hogy kisfiú lesz. Lehet, tévedek, de mindegy is, csak egészséges legyen! Már neveken is gondolkodtunk, a fiú megvan: Sebestyén. Azért ez még nem biztos, előbb megnézzük, hogy illik-e hozzá. A családunknak karácsonyeste mondtuk el, azt hiszem, ennél szebb ajándék nincs is"mondta Boglárka a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.