Elhagyja a családját a magyar olimpikon – Felesége nem haragszik

Forrás: TV2 -
Bárdosi Sándor párkapcsolat Bárdosi Ildikó utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a két csemete, az olimpiai ezüstérmes sportoló mégis elutazik a barátaival. 

Bárdosi Sanyi jövőre lesz 40 éves, ezért azt tervezi, hogy a haverjaival egy hónapra elmegy Mongóliába terepjárózni. Szerelme szerint ezzel semmi baj sincs, hiszen teljesen mértékben megbízik a párjában. Kelemen Anna is részt vett a beszélgetésben, aki viszont úgy gondolja, hogy ennyi időre nem szerencsés elengedni a párját.

Ildi viszont hajthatatlan, sőt az utazás után ő is szeretne elmenni egy rövid időre. Bárdosi Sanyi hamarosan kétgyerekes apuka lesz, hiszen felesége a második babájukat hordja a szíve alatt. Kérdés, hogy így is magára hagyja majd a családot?

Te fordított helyzetben is igent mondanál a párodnak?

Megható gesztussal emlékeznek: minden karácsonykor ezt teszi Zámbó Jimmy családjahttp://www.life.hu/csalad/20170103-zambo-jimmy-csaladja-minden-karacsonykor-terit-az-elhunyt-enekesnek.htmlZámbó Jimmy családja megható titkokat árult el közös karácsonyaikról... CsaládOrigoÍgy táncol Ellen Pompeo, A garce klinika sztárja és kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170102-a-grace-klinika-sztarja-ellen-pompeo-es-kisfia-tancolnak.htmlDr. Meredith Grey-t alakítja a Grace Klinika című sorozatban Ellen Pompeo, akinek nemrég kisbabája született. Ilyen cukik együtt. Család--Kiderült mi lesz Bárdosi Sándorék a gyermekének nemehttp://www.life.hu/csalad/20161230-bardosi-sandorek-masodik-gyermeke-kislany-lesz.htmlNagy örömmel jelentette be Bárdosi Sándor és párja, hogy második közös gyermeküket várják. A baba valószínűleg tavasz végén, vagy nyár elején látja majd meg a napvilágot, és már azt is tudják, hogy milyen nemű lesz. Kisfiuk mellé egy kislány fog érkezni! Család--Így lazít a két ünnep között Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161230-sarka-kata-kisfiaval-kozos-kepet-posztolt.htmlCuki anya-gyerek fotókat posztolt a sztáranyuka a közösségi oldalán, a kedvelői nem győzik dicsérni a csöppségeket. CsaládFotó: Mudra László - OrigoIsmét anya lett a 47 éves Ellen Pompeohttp://www.life.hu/csalad/20161230-ujra-anya-lett-a-47-eves-ellen-pompeo.htmlA Grace klinika című sorozat 47 éves sztárjának családja új taggal bővült a napokban. Család--Örömhír: Megszületett Pink második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20161229-megszuletett-pink-masodik-babaja.htmlPink és családja az öröm mámorában úszik, hiszen végre megszületett a második gyermek is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.