Megtaláltuk 2016 legszebb ünnepi terítékét!

teríték ünnepi dekor eredményhirdetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiélezett verseny folyt az első három helyért, amelyet tegnap éjfélkor le is zártunk. Lássuk, melyik pályázatot szavazták meg olvasóink 2016 legszebb ünnepi terítékének. 

December 13-án hirdettük meg versenyünket, amelyben 2016 legszebb ünnepi terítékét kerestük, most pedig végre meg is van az eredmény.

Rengeteg képet kaptunk, amelyekből szerkesztőségünk választotta ki azt a hat döntőst, akikre tegnapig adhattátok le a szavazatokat.

A dobogó legfelső fokán végül Szalai-Szabó Krisztina pályázata végzett, amely a szavazatok 28 százalékát tudta megszerezni, ezzel pedig

az ő karácsonyi díszbe öltöztetett asztala érdemelte ki a 2016 legszebb ünnepi terítéke címet.

Forrás: Szalai-Szabó Krisztina

A második helyet csípte meg Vécsei Lívia, a harmadikat pedig Kovácsné Király Zsuzsanna pályázata. Mind a három dobogósunknak értékes KitchenAid-ajándékok ütik majd a markát.

Gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott!

Öt tipp, hogy hálószobád szexi és stílusos legyenhttp://www.life.hu/otthon/20170103-5-tipp-hogy-haloszobad-szexive-tedd.htmlStílusos és romantikus hálószobára vágysz? A következőkben külföldi dizájnerek adnak olyan alaptanácsokat, amelyeket követve a te hálód is egy stílusos, romantikus kuckóvá változhat. OtthonThinkstockA világ legszebb épületei - építészek szemévelhttp://www.life.hu/otthon/20170102-a-vilag-legszebb-epuletei-hires-epiteszek-szerint.htmlÍzlések és pofonok – nincs ez másként az építészet terén sem. Van, aki szerint a Tadzs Mahal a világ legszebb épülete, más gondolkodás nélkül a magyar Parlamentre adná le a voksát. Az alábbiakban sikeres külföldi építészek szakmai véleményét és az általuk legszebbnek tartott épületeket mutatjuk be. OtthonOrigoÖt szín, amit 2017-ben be kell csempészned a lakásba http://www.life.hu/otthon/20161227-harom-szin-ami-hoditani-fog-2017-ben.htmlAzt már tudjuk, hogy mi lett 2017 színe, és azt is megmutattuk, hogyan használhatod otthonodban. Biztosan vannak azonban olyanok, akiknek ez az árnyalat nem nyerte el a tetszését, éppen ezért bemutatunk most másik öt színt, amik szintén divatosak lesznek a jövő évben. Otthon--Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2016-banhttp://www.life.hu/otthon/20161223-sztarok-akik-ingatlan-adtak-el-vagy-vasaroltak-2016-ban.htmlIngatlanok jönnek, ingatlanok mennek, dollármilliók röpködnek. Az idei évben sem nyughattak a sztárok, csak úgy adták-vették otthonaikat. Az alábbiakban összegyűjtöttük 2016 legnagyobb ingatlanbizniszeit. Otthon--Leonardo DiCaprio megvált káprázatos otthonától - Less be az ingatlanba!http://www.life.hu/otthon/20161220-leonardo-di-caprio-eladta-kaprazatos-luxusotthoonat.htmlLeo búcsút intett otthonának - nyugi, önszántából! Senki nem árverezte el az Oscar-díjas színész feje fölül a házat, ő maga adott túl rajta, egyáltalán nem rossz pénzért. OtthonNorthfotoGiccsözön a sztárok nappalijából - Ilyen karácsonyfákat állítottak tavalyhttp://www.life.hu/otthon/20161216-sztarok-karacsonyfai-2015-ben.htmlEgy hét múlva karácsony, lassacskán ideje végiggondolni, milyen díszben is fog idén pompázni a karácsonyfa. Hogy segítsünk egy kicsit az inspirálódásban, megmutatjuk, milyen fákat állítottak tavaly a legnagyobb sztárok. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.