Iszak Eszternek is nehéz gyerekkora volt: “Nem volt egyszerű a helyzetünk”

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
gyerekkor Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszter előszeretettel segít a rászorulókon, nemcsak azért, mert hatalmas szíve van, hanem azért is, mert az ő gyerekkora sem volt egyszerű. Édesanyja egyedül nevelte őket, és bizony soha nem dúskáltak a pénzben.

Kevesen tudják Iszak Eszterről, hogy honnan jött, de ő soha nem fogja elfelejteni. A ma kiváló műsorvezető bizony nem olyan családból származik, ahol dúskáltak a pénzben. Ezért is tartja szívügyének Eszter, hogy egész évben segítsen a rászorulókon, hiszen ő is látta testközelből, milyen a nélkülözők helyzete.

Iszak Eszter nehéz gyerekkoráról vallott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Vidéki lakótelepi lányként sokszor szembesültem a körülöttem élők helyzete miatt azzal, milyen is lehet a nélkülözés. Én sem nevelkedtem gazdag családban, de szerencsére sosem kellett igazán átélnem, milyen érzés, ha szűkölködni kell. Nagyon sokat köszönhetek édesanyámnak, aki teljesen egyedül nevelt fel engem és a testvéremet. Nem volt egyszerű a helyzetünk, de az alapvető szükségleteink mindig megvoltak" - mondta a Ripostnak Eszter, aki a nyáron szakított vőlegényével, Dobrády Ákossal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.