17 éves inget vetetett vissza a bolttal a vásárló

Forrás: Reddit -
árucsere ing termék vásárló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt boldog annak az amerikai GAP üzletnek a menedzsere, ahova a szemfüles vásárló visszavitte a 17 évvel ezelőtt vásárolt inget. Valószínűleg ilyennel még soha senki nem próbálkozott korábban.

A bolt vezetőségének tagjai felháborodásukat egy üzenetben tudatták az alkalmazotakkal, mellette pedig az a bizonyos ing is helyet kapott:
"Ki a fene vette vissza ezt az inget?!?!? Ez a 2000-es kollekció darabja volt, 17 éve! A termékeket 45 napig lehet visszahozni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, kérdezz!"

17 éves inget vetetett vissza a bolttal a vásárló Forrás: Reddit

Aki mer, az nyer!

Durva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbevésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szaályokról! TrendOrigoA hónap sminktrükkje: ragyogj az év legizgalmasabb színévelhttp://www.life.hu/trend/20170105-a-honap-sminktrukkje-ragyogj-az-ev-legizgalmasabb-szinevel.htmlA levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben. Telis-tele van reményteljes, életigenlő energiával, ami igencsak jól jön a tél közepén. TrendThinkstockVajna Timi überszexi szerelésben vonaglik: Így még nem láttad!http://www.life.hu/trend/20170105-vajna-timi-brutalisan-szexi-ruhaban-pozol-video.htmlA dögös üzletasszony eddig is szeretett merész ruhákba bújni, most viszont egy vadító videóval rukkolt elő. TrendOrigoA 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFPA világszár úgy festett, mint egy megtépázott tavitündérhttp://www.life.hu/trend/20170104-zilalt-kulsovel-jelent-meg-nicole-kidman.htmlA Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztivál díjátadóján jelent meg Nicole Kidman. A színésznő azonban nem hozta a szokásos ragyogó formáját. Trend--Hétköznapi nőkből is lehet gyönyörű fehérneműmodell: íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/trend/20170104-nagy-markak-valasztottak-hetkoznapi-noket-fehernemumodellnek.htmlVégre ráébredt néhány nagy márka, hogy a valóságos idomok és a természetes szépség sokkal több érzelmet vált ki az emberekből, ezért igazi, hús-vér nőket kértek meg arra, hogy pózoljanak a fehérneműikben! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.