személyi edző húzódzkodás sport kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sara Wiss svéd személyi edző videója felrobbantotta az internetet. Két nap alatt több mint 75 000 ember látta, mit művel 41 hetes terhesen.

Sara Wiss stockholmi személyi edző az Instagramon osztotta meg azt a videót, amin 41 hetes terhesen könnyedén húzódzkodik a konditeremben. A felvételt ezzel a kísérőszöveggel posztolta: "Nyugi, még mindig terhes vagyok!" A fitneszfanatikus kismama öt húzódzkodást csinált, teljesítményét látva pedig követőinek leesett az álla – ahogy nekünk is!

Sara már pár héttel korábban is posztolt egy durva felvételt, amin négykézláb áll, és csípőgyakorlatokat végez. A hasa közben egészen furcsa módon szinte eltűnik.

A svéd személyi edző január harmadikán egészséges kisfiúnak adott életet.

3 inspiráló tanács, hogy sikerre vidd az újévi fogadalmakathttp://www.life.hu/ez-zsir/20170105-tippek-az-ujevi-fogadalmak-megtartasahoz.htmlTudtad, hogy 21 nap rendszerességre és odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy egy elhatározásból szokás váljon? És azt, hogy a legtöbben csak 10 napig tartják az újévi fogadalmaikat? Te ne tartozz közéjük! Ez Zsír!ThinkstockSarka Kata mellett is vékony Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170105-toth-vera-fogyasa-nagyon-drasztikus-sarka-kata-mellett-is-vekony.htmlÚgy hírlik, már mínusz 45 kilónál tart Tóth Vera, de még mindig nem elégedett a testével. Az énekesnő még tovább karcsúsodik, lassan pedig olyan vékony lesz, mint Sarka Kata. Ez Zsír!OrigoCseke Katinka több mint 20 kilót fogyott: így néz ki most! http://www.life.hu/ez-zsir/20170105-cseke-katinka-20-kilot-fogyott-edzes-es-dieta-igy-nez-ki-most.htmlA TV2 sztárja roppant sikeresen zárta le a tavalyi évet: sikerült több mint 20 kilót leadnia, mindössze egy év alatt. Ez Zsír!OrigoMeglepő adatok a testről! Egy átlagos nőnek 31-szer változik a ruhaméretehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170104-egy-atlagos-nonek-31szer-valtozik-a-ruhamerete-elete-soran.htmlTermészetesen minden nőnek ingadozik a súlya az évek alatt, de tudtátok, hogy egy átlagos nőnek 31-szer változik a ruhamérete felnőttélete során? Az ezzel kapcsolatos legutóbbi felmérés azt is megvizsgálta, milyen életesemények hajlamosítanak bennünket a leginkább hízásra. Ez Zsír!ThinkstockBizarr módszerrel akar lefogyni a magyar zenész - Nem hittünk a szemünknek!http://www.life.hu/ez-zsir/20170103-furcsa-modszerrel-probal-fogyni-emilio.htmlEmilio is kedvet kapott a fogyáshoz, hiszen felesége már rengeteg kilótól megszabadult. Az énekes azonban elég bizarr módszerrel próbálja elűzni a felesleges kilókat. Fóliával betekerve melegítette magát. Ez Zsír!OrigoHa finom, akkor hízlal is? Egyáltalán nem biztoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161231-a-finom-etelek-nem-biztos-hogy-jobban-hizlalnak.htmlA legtöbb ember úgy véli, hogy a jóízű ételek hízlalnak a leginkább. A Monell Center kutatói szerint ugyanakkor a közhiedelemmel ellentétben a kívánatos íz nem vezet önmagában fokozott súlygyarapodáshoz.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.