Szépségkirálynők smink nélkül: így néznek ki a legszebb hölgyek valójában

szépségkirálynő smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő-választásokon mindent megtesznek a versenyzők, hogy tökéletes formában álljanak a színpadra. A megmérettetés után azonban visszavedlenek hétköznapi nőkké! Nézd meg, hogyan néznek ki a legszebb hölgyek mindenféle cicoma nélkül.

Nem a természetes szépségről szólnak a királynőválasztások, aki színpadra áll egy ilyen versenyen, annak profi fodrászok és sminkesek állnak rendelkezésére. Nem csoda, ha valódi kinézetük szinte köszönőviszonyban sincsen azzal az arccal, amit a versenyen láthattunk. A megmérettetés után azonban a szakértők állandó jelenléte nélkül pontosan ugyanolyan hétköznapi nőkké válnak, mint bármelyikünk. Nézd meg, hogy néznek ki a legszebb hölgyek valójában!

/1701/Sz_ps201716131618
Courtney Love szinte felismerhetetlen http://www.life.hu/trend/20170106-courtney-love-arca-teljesen-eltorzult-kurt-cobain-ozvegyenek-kulseje.htmlCourtney Love és lánya is hivatalos volt Carrie Fisher és Debbie Reynolds privát megemlékezésére. Bár az örök lázadó özvegye csak távolról látszik, a kép így is elég ijesztő. TrendNorthfotoTyga nem bír magával: Nyilvánosan tapogatja Kylie Jenner popsijáthttp://www.life.hu/trend/20170105-kylie-jenner-feneket-nyilvanosan-fogdossa-a-parja.htmlMexikóba utazott a páros egy kicsit kikapcsolódni, ám úgy tűnik a pihenés közben Tyga kissé megfeledkezett magáról: nyilvánosan tapogatta kedvese fenekét. TrendOrigo17 éves inget vetetett vissza a bolttal a vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20170106-17-eves-inget-vetetett-vissza-a-bolttal-a-vasarlo-amerikaban.htmlNem volt boldog annak az amerikai GAP üzletnek a menedzsere, ahova a szemfüles vásárló visszavitte a 17 évvel ezelőtt vásárolt inget. Valószínűleg ilyennel még soha senki nem próbálkozott korábban. TrendOrigoDurva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigoA hónap sminktrükkje: ragyogj az év legizgalmasabb színévelhttp://www.life.hu/trend/20170105-a-honap-sminktrukkje-ragyogj-az-ev-legizgalmasabb-szinevel.htmlA levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben. Telis-tele van reményteljes, életigenlő energiával, ami igencsak jól jön a tél közepén. TrendThinkstockVajna Timi überszexi szerelésben vonaglik: Így még nem láttad!http://www.life.hu/trend/20170105-vajna-timi-brutalisan-szexi-ruhaban-pozol-video.htmlA dögös üzletasszony eddig is szeretett merész ruhákba bújni, most viszont egy vadító videóval rukkolt elő. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.