Courtney Love plasztik arc külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Love és lánya is hivatalos volt Carrie Fisher és Debbie Reynolds privát búcsúztatójára. Bár az örök lázadó özvegye csak távolról látszik, a kép így is elég ijesztő. 

A most 52 éves Courtney Love az elmúlt évek alatt több plasztikai műtéten is átesett, hogy "eltüntesse" az idő múlását. Hogy ez mennyire szürreális eredményre vezetett, az sajnos pontosan látszik is a rocksztáron. Szegény Courtney lassan úgy fog kinézni, mintha egy lábpumpával levegősítették volna fel az arcát. A hírek szerint mára már megbánta, hogy túlinjekcióztatta a száját, és az orrműtétét is visszacsinálná.

Courtney Love szinte felismerhetetlen Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Adhd Gice
/1510/Plasz2015102114725Durva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigo17 éves inget vetetett vissza a bolttal a vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20170106-17-eves-inget-vetetett-vissza-a-bolttal-a-vasarlo-amerikaban.htmlNem volt boldog annak az amerikai GAP üzletnek a menedzsere, ahova a szemfüles vásárló visszavitte a 17 évvel ezelőtt vásárolt inget. Valószínűleg ilyennel még soha senki nem próbálkozott korábban. TrendOrigoTyga nem bír magával: Nyilvánosan tapogatja Kylie Jenner popsijáthttp://www.life.hu/trend/20170105-kylie-jenner-feneket-nyilvanosan-fogdossa-a-parja.htmlMexikóba utazott a páros egy kicsit kikapcsolódni, ám úgy tűnik a pihenés közben Tyga kissé megfeledkezett magáról: nyilvánosan tapogatta kedvese fenekét. TrendOrigoÍgy lesz az arcod éke a szemöldököd - Videó!http://www.life.hu/trend/20161231-szemoldokformazas-varady-polettol.htmlVárady Polett ezúttal a szemöldökformázás rejtelmeibe avat be benneteket. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet a szépen ívelt szemöldököd az arcod éke, nézd meg a videót. Íme! Trend--Pordán Petra fenekét körzővel rajzolták: Fotó!http://www.life.hu/trend/20161230-pordan-petra-szexi-popsi-fotot-mutatott.htmlPordán Petra fenekétől káprázik a világ szeme. TrendOrigoA tökéletlenség vonzásában - Divatikonok, akikre 2016-ban figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatikonok-akikre-2016ban-figyeltunk-fel.htmlA szépség nem mindig a tökéletességről szól. Sőt, gyakran a tökéletlenségben, az asszimetrikusban, a szokatlanságban sokkal nagyobb gyünyörűséget jelenthet esztétikumot keresni. Nem mondhatóak abszolút tökéletes szépségnek azok a lányok sem, akikre idén divatikonként figyeltünk fel, de annál több izgalmat tartogat a külsejük és a szemléletmódjuk is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.