Fluor: "Teljesen megváltozott az életem" - Amerikába utazik

Fotó: Polyák Attila - Origo -
wellhello Fluor Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év hajtás, 260 koncert után visszavesz a tempóból a Wellhello. Fluor úgy döntött, Amerikában, Miamiban piheni ki magát. Tavaszig nem vállalnak egyetlen fellépést sem.

"Teljesen egybefolyt az elmúlt két év a Wellhellóval. Annyi mindent történt ez idő alatt, hogy öregedtünk vagy 10 évet. Iszonyatosan durva élményeket éltem át, teljesen megváltozott az életem. Brutálisan jó volt. De nem akarjuk azt, hogy belefáradjunk, nem akarjuk magunkat teljesen kimeríteni. Ezért úgy döntöttünk, most egy kicsit elvonulunk, és április közepéig nem vállalunk már semmit. Budapesten legközelebb júniusban lépünk fel" – mesélte Fluor a Borsnak.

"Egy hónapra elrepülök Miamiba. Lesz egy kis nyaralásjellege az utazásnak, egyébként meg hétfőtől péntekig, napi öt órát nyelviskolában leszek, hogy a már meglévő angolnyelv-tudásom addig csiszoljam, hogy zavarba esés nélkül tudjak beszélni" – tette hozzá.

Júniusig nem áll színpadra Fluor Tomi Fotó: Polyák Attila - Origo

Tolvai Reni mellbedobással forrósítja fel a levegőthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170108-tolvai-reni-szexi-fotokat-posztolt-thaifoldrol.htmlTolvai Reni Thaiföldön pihenget. Az énekesnő a télből a nyárba utazott, és milyen jól tette. Ahogyan azt is, hogy szuperszexi fotókat osztott meg magáról. UtazásOrigoHashtageld ezeket! 2016 legnépszerűbb városai az Instagram szerinthttp://www.life.hu/lifeutazas/20161215-2016-legnepszerubb-utazasi-celpontjai.htmlAz impozáns hegyektől a lenyűgöző városképekig, az Instagram egy virtuális látványtábla mindazok számára, akik inspirációt keresnek a következő kiruccanáshoz. Az egyik legjelentősebb közösségi platform idén is összeállította azoknak a városoknak a listáját, amelyekről a legtöbb képet töltötték fel Instagramra ebben az évben. Nézd meg, mik vannak az első ötben! Utazás--4 úti cél, amiért szívesen magad mögött hagyod a hazai karácsonythttp://www.life.hu/lifeutazas/20161215-uti-celok-amikert-szivesen-magad-mogott-hagyod-a-hazai-karacsonyt.htmlA nagy eszem-iszom, rokonjárás és az unalomig ismételt filmek helyett idén valami másra vágynál? Összebújós téli estékre az alpesi hegyekben? Strandolós, semmittevős vakációra egy egzotikus tengerparton, esetleg romantikus andalgásra egy idegen városban? Legyetek formabontók ebben az évben, és utazzatok el a pároddal valahová, ahol élményeket gyűjthettek, és megismerhetitek az ünnep másik arcát is. UtazásThinkstockVendégházak, ahol elbúcsúztathatod az óévethttp://www.life.hu/lifeutazas/20161215-vendeghazak-magyarorszagon-szilveszterre-ahol-elbucsuztathatod-az-oevet.htmlSzilveszterezni sokféleképpen lehet: otthon, házibuliban, szórakozóhelyen, szállodában vagy kint az utcán, egy a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Ha te is azok közé tartozol, akik számára a természet jelenti a legüdítőbb kikapcsolódást, adunk pár tippet, hová érdemes menekülni az évzáró őrület elől. Utazás--Éjszakai túra, hófödte táj: barangolj az Alpok legszebb vidékein! http://www.life.hu/lifeutazas/20161126-az-osztrak-alpok-legszebb-teli-turahelyei.htmlA magyarok körében Ausztria az egyik legnépszerűbb utazási célpont. Ez nem is csoda, nincsen messze, néhány napra is érdemes átruccanni, ilyenkor télen pedig a települései képeslapra kívánkozó látványt nyújtanak. Az alpesi falucskák és a táj tisztasága egyszerűen lenyűgöző, a túraútvonalai pedig lélegzetelállítóak. UtazásThinkstockEgy város, ahol ingyen lehet megszállni, ha összehoztok egy babáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20161201-olaszorszagban-assisiben-tobb-olyan-szallashely-van-hogy-ha-ott-fogan-meg-a-gyermek-visszakapjak-a.htmlHa olaszországi kiruccanást terveztek a pároddal, és Assisi már régóta szerepel a bakancslistátokon, most aztán tényleg eljött az ideje a látogatásnak. Hogy miért? A bájos középkori városban több olyan szálláshelyet lehet találni, ami azzal csábítja vendégeit, hogy amennyiben ott fogan meg a gyermekük, visszakapják a pénzüket. Íme, egy kis kedvcsináló a babaprojekthez. UtazásThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.