Smink nélkül felismerhetetlen Salma Hayek

szelfi smink nélkül Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek az egyik legszexibb hollywoodi világsztár az 50 pluszos kategóriában. Formás idomai és mindig tökéletes megjelenése a legtöbbször elismerést vált ki az emberekből, minimum 10 évet letagadhatna a korából. Ezúttal viszont nem kellett volna lefotóznia magát...

A világ egyik legszebb latin származású színésznője híres arról, hogy szinte sosem lő mellé, már ami a megjelenését illeti. Az 50-en túl is büszkén vállalja magát: se egy ránc, se megereszkedett bőr. Ha paparazzi által készített fotókat nézegetünk róla, akkor sem látjuk őt slamposan vagy igénytelen szettben.

Ezúttal viszont ő maga készített egy szelfit, amin kócos hajjal és smink nélkül mutatkozik.

Nem túl szép látványt nyújt így közelről a sztár, ezt be is vallja a kép alatti kommentjében: foltos arcbőr, karikás szemek és kócos haj, akár egy boszorkány.

Szeretjük a természetes, smink nélküli sztárok fotóját nézegetni, de nem kell mindig mindent megmutatni, kedves Salma!

This is my Oh no! tomorrow is #monday face Esta es mi cara de "Ayy no! mañana es lunes" #nomakeup #nofilter

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által közzétett fénykép,

Salma Hayek 50 éves, de ilyen külsővel bárkit megkaphat

Salma Hayek már 50 éves, de ez nagyjából senkit sem érdekel: a színésznő annyira szexi a legújabb, róla készült képeken, hogy a pasik 20–100 év között valószínűleg utána csorgatják majd a nyálukat.
Elképesztő helyen pózolt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170103-vajna-timit-fura-pozban-fotoztak.htmlVajna Timi csodálatos helyen indította az újévet: a Maldív- szigeten tölti idejét, ahol egy jó kis forgatást- fotózást is beiktatott a programba. TrendOrigoEgyszerű, dögös, otthon elkészíthető frizura szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161229-csinald-magad-a-szilveszteri-hajad.htmlSokaknak nem fér már bele az év végi hajtásba, hogy a szilveszeri buli előtt fordászhoz menjenek. Nekik és minden kreatív lánynak szól a következő videó: készítsd el otthon a dögös party sérót! Trend--Gáspár Evelin vadmacskára sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20161229-gaspar-evelin-egyre-dogosebb.htmlGáspár Evelin ultra dögös sminkben pózolt. TrendOrigoEmily Ratajkowski csupán egy szemüvegben pózolhttp://www.life.hu/trend/20161229-emily-ratajkowski-ismet-meztelen.htmlEmily Ratajkowsni attól híres, hogy előszeretettel dobja le a textilt és mutatja meg a világnak formás idomait. Így év végén ismét borzolja a kedélyeket... TrendOrigoGerard Butler durva fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20161223-gerard-butler-megmutatta.htmlA sármos hollywoodi szívtipró elképesztő képet tett közzé közösségi oldalán... Trend--Kiderült, milyen lesz Hódi Pamela menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20161027-hodi-pamela-megmutatta-milyen-menyasszonyi-ruhat-szeretne.htmlHódi Pamela talán még sosem volt ennnyire boldog: szerelme, Berki Krisztián a közelmúltban eljegyezte őt. Azóta a menyasszony lázasan készül jövő nyári esküvőjére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.