Salma Hayek az egyik legszexibb hollywoodi világsztár az 50 pluszos kategóriában. Formás idomai és mindig tökéletes megjelenése a legtöbbször elismerést vált ki az emberekből, minimum 10 évet letagadhatna a korából. Ezúttal viszont nem kellett volna lefotóznia magát...

A világ egyik legszebb latin származású színésznője híres arról, hogy szinte sosem lő mellé, már ami a megjelenését illeti. Az 50-en túl is büszkén vállalja magát: se egy ránc, se megereszkedett bőr. Ha paparazzi által készített fotókat nézegetünk róla, akkor sem látjuk őt slamposan vagy igénytelen szettben. Ezúttal viszont ő maga készített egy szelfit, amin kócos hajjal és smink nélkül mutatkozik. Nem túl szép látványt nyújt így közelről a sztár, ezt be is vallja a kép alatti kommentjében: foltos arcbőr, karikás szemek és kócos haj, akár egy boszorkány.

Szeretjük a természetes, smink nélküli sztárok fotóját nézegetni, de nem kell mindig mindent megmutatni, kedves Salma!

This is my Oh no! tomorrow is #monday face Esta es mi cara de "Ayy no! mañana es lunes" #nomakeup #nofilter

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által közzétett fénykép,

 

Salma Hayek 50 éves, de ilyen külsővel bárkit megkaphat
Salma Hayek már 50 éves, de ez nagyjából senkit sem érdekel: a színésznő annyira szexi a legújabb, róla készült képeken, hogy a pasik 20–100 év között valószínűleg utána csorgatják majd a nyálukat.