VV Attila elképesztő testet gyúrt magának: már sehol sincs a megszokott pocak

Forrás: VV5/RTL Klub, Facebook/VV Attila -
test VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a legújabb ValóVilág véget ért, nem kell nélkülöznünk a valóságshow-t a best of adásoknak hála! Legutóbb az 5. évadból láthattunk szösszeneteket, amit VV Attila nyert meg. A játékost azonban aligha lehetne felismerni, rengeteget változott a műsor óta. Izmosra gyúrta magát az egykori nagy taktikus.

A pikáns jelenetekkel teli ValóVilág véget ért, de nem maradtunk valóságshow nélkül: a régebbi évadok legjobb jeleneteit tekinthetjük meg esténként. Legutóbb az 5. évad volt soron, amelyből VV Attila került ki győztesen. Az akkor még pocakos játékos azonban ma már nem hasonlít egykori önmagára, fel sem lehetne ismerni.

VV Attila elképesztő testet gyúrt magának Forrás: VV5/RTL Klub, Facebook/VV Attila

A hivatalos Facebook-oldalán megosztott fotók arról árulkodnak, hogy igazi izompacsirta lett a volt játékosból. Attila korábbi pocakjának már nyoma sincs, dagadó izmok vették át a felesleg helyét. Már korábban is megmutattuk, hogy milyen szálkás lett a volt villalakó, de azóta is sokat változott!

Sarka Kata mindent megmutatott – csak egy szexi bikini takarta a testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170109-sarka-kata-levetkozott.htmlSarka Kata egyből belecsapott a közepébe: év elején szexi bikinire vetkőzött. Ez Zsír!--Valami igazán finom reggelit ennél? Készíts hummuszt házilag! http://www.life.hu/ez-zsir/20170106-keszits-hummuszt-hazilag.htmlA hummusz rengetegféleképpen ízesíthető, és ami a felhasználást illeti, a lehetőségek végtelenek. Nem is csoda, hogy ez az egyik kedvenc csicseriborsós ételünk. Mutatjuk is, hogyan készül! Ez Zsír!ThinkstockFél karral is versenyeket nyer a francia testépítő férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170107-fel-karral-is-versenyeket-nyer-a-francia-testepito-ferfi-mickael-louvel.htmlIgazán inspiráló, ahogy Mickael Louvel él. A francia férfinak az egyik karja hiányzik, de így is megtalálta a módját, hogy tökéletesre formálja a testét. Ez Zsír!-- 10000 kalóriát evett naponta, de eldöntötte, változtat az életén: 60 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170106-10000-kaloriat-evett-de-valtoztatott-az-eleten-60-kilotol-szabadult-meg.htmlSzülei kirakták őt otthonukból, így hajléktalanná vált Michael Bettis, aki korábban sem törődött az egészséges táplálkozással. 10.000 kalóriát evett naponta, folyamatosan gyorséttermekbe járt. Depressziós, sértett férfi volt, akit az öngyilkosság gondolata sem került el. Egy nap azonban úgy döntött, változtat az életén. Azóta a szerelem is rátalált. Ez Zsír!--Jógával szabadult meg hatalmas súlyától egy férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20170106-joga-ezzel-fogyott-le-egy-ferfi-elkepeszto-atalakulas-video.htmlEgy DDP YOGA névre keresztelt "új" edzésforma jelenleg a mozgásformák sztárja. Pár elképesztő fogyásról videó is készült. Ez Zsír!Origo41 hetes terhesen kiakasztotta az internetet Sara Wisshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170106-41-terhesen-kiakasztotta-az-internetet-sara-wiss-sved-szemelyi-edzo.htmlSara Wiss svéd személyi edző videója felrobbantotta az internetet. Két nap alatt több mint 75 000 ember látta, mit művel 41 hetes terhesen. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.