Pachmann Péter gyönyörű kislányával fotózkodott

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Pachmann Péter kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter boldog. Ezt bátran kijelenthetjük következő fotója láttán: a sztár önfeledten pózol kislányával Annával, a címlapon.

A TV2 embelmatikus arca ritkán mutatja meg családját a nyilvánosság előtt. Ezúttal kivételt tett és a Best magazin felkérésre tündéri kislányával, Annával pózolt.

A csodás képek mellett az apaságról és a megvátlozott munkaidejéről is őszintén mesélt.

"Egyelőre számomra is új a helyzet, még szoknom kell, hogy végre itthon lehetek a családdal, és a vasárnapi ebéd közben nem kell kettőkor felállnom azzal az indokkal, hogy vár a munka."- mesélte a tévés.

Köztudott, hogy Péter több időt szeretett volna családjával tölteni, ezért kérte munkaadóit, hogy engedjék el a Tények kötelékéből. A Mokkában természetesen továbbra is láthatjuk őt.

"Az elmúlt két évtizedben ez volt az életem, és ezt nem lehet egyik napról a másikra kitörölni. (...) sajnálom? Inkább úgy fogalmeznék, hogy egyelőre még hiányzik."- vallotta be őszintén Péter.

Pachmann Péter és gyönyörű kislánya, Pachmann Anna Forrás: Best Magazin

A munkája mellett természetesen örömmel mesélt kislányáról is a büszke apuka.

Elmondta például, hogy Anna első szavai az anya és az apa voltak, illetve a 'ba' szócska, mellyel idősebb testvérét, Balázst szólította. Anna jelenleg a félős korszakát éli, ha megijed valamitől azonnal az édesapja védő karjait keresi.

Péter azt is elmesélte, hogy Anna érkezése előtt igazi fiús apuka volt, aki repülőgépekkel és dinókkal játszott, ám

mostanában már a gyöngyfűzésben is megállja a helyét.

Ryan Gosling rákban elhunyt sógorának ajánlotta a Golden Globe díjáthttp://www.life.hu/csalad/20170109-ryan-gosling-halott-sogoranak-ajanlotta-a-dijat.htmlRyan Golsing egyedül jelent meg a 74. Golden Globe díjátadón, felesége nem kísérte el. Az ok mögött egy szomorú családi tragédia áll... Család--Megható gesztussal emlékeznek: minden karácsonykor ezt teszi Zámbó Jimmy családjahttp://www.life.hu/csalad/20170103-zambo-jimmy-csaladja-minden-karacsonykor-terit-az-elhunyt-enekesnek.htmlZámbó Jimmy családja megható titkokat árult el közös karácsonyaikról... CsaládOrigoKiderült, mikor jön a baba Király Lindáéknálhttp://www.life.hu/csalad/20161223-kiraly-lindaek-babat-szeretnenek.htmlKirály Linda őszintén mesélt magánéletéről. Család--Istenesék Németország és Románia között ingáznak karácsonykorhttp://www.life.hu/csalad/20161220-csobot-adel-es-istenes-bence-ingaznak-karacsonykor.htmlCsobot Adél a Mokka vendégeként mesélt a családjáról és jövőbeli terveiről. Család--Nézd meg Istenes Bence és Csobot Adél karácsonyi fotóját!http://www.life.hu/csalad/20161215-csobot-adel-es-istenes-bence-karacsonyi-fotot-villantott.htmlIstenes Bence és Csobot Adél az egyik legcukibb hazai pár, amit kisfiuk születése még jobban megerősített. CsaládOrigoMegszületett Liptai Claudia kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161028-megszuletett-liptai-claudia-kisfia-marcell.htmlBRÉKING! Megszületett Liptai Claudia kisfia. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.