Darvas Iván lenne Kamarás Iván apja? A színész elmondta az igazságot

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kamarás Iván Darvas Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedek óta kering a pletyka, amit Iván eddig nem tudott tisztázni. Most viszont reagált a kínos pletykára, és elárulta, mi az igazság.

A Bors feltette a kérdést Kamarás Ivánnak, hogy mi igaz abból a pletykából, hogy Darvas Iván az édesapja. A színész végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Kamarás Iván Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„El kell áruljam a szörnyű titkot: nem Darvas Iván gyermeke vagyok. Édesanyámtól is sokszor megkérdezték: »Dóri, most már tudni akarjuk az igazságot, mondd el!« Anyám még csak nem is találkozott soha Darvassal.

Nagyon sokra tartom őt, tudom, hogy vannak fiatalkori fotók róla, amin nagyon hasonlítunk, de attól még nem az apám. Egyébként hasonlítottak már David Bowie-hoz és David Beckhamhez is” – mondta a színész a lapnak.

Darvas Iván és Kamarás Iván Forrás: http://hu.wikipedia.org; www.ivankamaras.com (fotó: Kaszás Bence)
Imádkoztak a beteg gyerekért, de gyógyszert nem adtak neki - Felelőtlen családokhttp://www.life.hu/csalad/20170113-gyerekek-akik-a-felelotlen-szuleik-miatt-haltak-meg.htmlA gyereknevelés felelősséggel jár, és bizony be kell látni, hogy nem mindenki alkalmas a szülői szerepre. Ezt az állítást a következő anyukák és apukák példája sajnos tökéletesen alá is támasztja. CsaládThinkstockHatalmasat nőtt a tragikus sorsú Heath Ledger lánya, Matildahttp://www.life.hu/csalad/20170114-heath-ledger-szinesz-lanya-matilda-hatalmasat-nott.htmlHeath Ledgernek és Michelle Williamsnek 2005. október 28-án született meg a gyermekük. Matilda Rose mára egy 11 éves nagylány lett, aki nagyon hasonlít az édesapjára. CsaládOrigoIszonyú tragédia! Vonat alá ugrott a magyar énekes anyjahttp://www.life.hu/csalad/20170114-revesz-sandor-enekes-a-mai-napig-nem-dolgozni-fel-anyja-ongyilkossagat.htmlA Piramis egykori énekese, Révész Sándor a mai napig nem tudja feldolgozni édesanyja öngyilkosságát. A családi drámáról egy interjúban beszélt. Család--Liptai Claudia nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/csalad/20170114-liptai-claudia-musorvezeto-nagy-bejelentest-tett-naplot-ir.htmlRégi szokásához tér vissza a műsorvezető, tíz év után újra naplóírásba kezd.CsaládOrigoItt a farsang, sül a fánk! – A Life.hu kedvenc receptjeihttp://www.life.hu/csalad/20170111-fankreceptek-farsangra.htmlVégre idén is beköszöntött a farsangi időszak, ezzel együtt pedig itt a finomabbnál finomabb fánkok készítésének ideje is. Gyerekek és felnőttek is imádják, a farsangi mulatságok kötelező desszertje, éppen ezért megosztjuk most veletek a Life.hu kedvenc fánkreceptjeit. CsaládThinkstockMádai Vivien babát vár? Berki elkíséri megcsinálni a tesztethttp://www.life.hu/csalad/20170113-kisbabat-var-madai-vivien-berki-krisztian-szerint.htmlBerki egy terhességi teszttel lepte meg műsorvezető társát, Mádai Vivient, aki néhány napja émelyeg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.