Emlékszel még a világ legerősebb gyerekére? Így néz ki most Richard Sandrak

Forrás: facebook.com/Richard-Sandrak-246484412059068/ -
Little Hercules Richard Sandrak testépítés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ukrán származású Richard Sandrak pont úgy nézett ki, mint Schwarzenegger miniben. A testépítő gyerekről dokumentumfilm is készült, a 8 éves fiú történetével és kinézetével sokat foglalkozott a sajtó. De mi lett vele, hogy él most?

Richard gyerekkora semmi másból nem állt, mint edzésből. Édesanyja az aerobikversenyek megszállottja, édesapja pedig a harcművészetek mestere volt. A család 1994-ben költözött Amerikába, ekkor kezdett a kis Richard is edzeni. Két év alatt gyúrta ki magát. Napi 600 fekvőtámaszt, felülést és 300 guggolást kellett megcsinálnia. Az apja megtiltotta, hogy bármilyen édességet vagy zsíros élelmiszert fogyasszon.

Richard Sandrak fotója, amire mindenki emlékszik Forrás: facebook.com/Richard-Sandrak-246484412059068/

8 éves korára Richard eljutott odáig, hogy mindenki csak a kis Herkulesként emlegette, és úgy nézett ki, mint Arnold Schwarzenegger kicsiben. Izmainak hála az egész világ megismerte. Egy dokumentumfilmben 11 éves korában a világ legerősebb gyerekének nevezték. Karrierje akkor ért véget, mikor az édesapja börtönbe került: csúnyán megverte feleségét.

De mi történt vele? Hogy él most?

Egy amerikai tévécsatorna felkereste Richard Sandrakot Kaliforniában, ott él ugyanis az egykori izompacsirta. Most 24 éves, és a Universal filmstúdiónak dolgozik mint kaszkadőr. Az izmaiból szinte semmi sem maradt, úgy néz ki, mint egy teljesen normális, fiatal férfi a 20-as évei közepén. Azt mondta, nem okozott már örömet a testépítés, megunta, így abba is hagyta.

Így néz ki most, 24 évesen Richard Sandrak Forrás: facebook.com/Richard-Sandrak-246484412059068/

Sokkoló látvány! A világ 15 legerősebb gyereke

Ahogy járni tudtak, már el is kezdtek edzeni, sőt akad olyan is köztük, akire az apja már a bölcsőben is súlyokat helyezett, hogy időben elkezdhesse erősíteni az izmait – ők a világ legerősebb gyerekei.

Jól megérdemelt pihenését tölti Tápai Szabina és Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20170115-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-jol-megerdemelt-piheneset-tolti-sielnek.htmlTápai Szabina és Kucsera Gábor nyilvános Instagram-oldalaik szerint síelni mentek. Olaszországban pihen a család. Család--Elképesztő! Újra apa lesz a 64 éves színészlengedahttp://www.life.hu/csalad/20170115-jeff-goldblum-parja-bejelentette-ujra-kisbabajuk-lesz-foto.htmlA hollywoodi sztár és a nála 30 évvel fiatalabb felesége, Emilie Livingstone már alig várja a baba érkezését. Család--Hatalmas az öröm Sarka Katáéknál http://www.life.hu/csalad/20170115-sarka-kata-micsoda-gol-kisfianak-drukkolt-a-szepseg.htmlBár a szexi édesanya nehéz napokon van túl, a gyermekeire mindig szán időt. Erről most egy posztot is közzétett. Család--Szabó Zsófi szívszorító vallomásán könnyezik most mindenkihttp://www.life.hu/csalad/20170115-szabo-zsofi-edesapjara-szabo-gyulara-emlekezik.htmlSzabó Zsófit, aki mint kiderült, saját hibájából lett beteg, nagyon megviselte az édesapja halála. Hosszú ideig gyászolt, és egész biztosan soha nem csökken majd a fájdalma. Most a Facebookon emlékezett. CsaládOrigoDarvas Iván lenne Kamarás Iván apja? A színész elmondta az igazságothttp://www.life.hu/csalad/20170114-darvas-ivan-lenne-kamaras-ivan-apja-a-szinesz-elmondta-az-igazat.htmlÉvtizedek óta kering a pletyka, amit Iván eddig nem tudott tisztázni. Most viszont reagált a kínos pletykára, és elárulta, mi az igazság. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHatalmasat nőtt a tragikus sorsú Heath Ledger lánya, Matildahttp://www.life.hu/csalad/20170114-heath-ledger-szinesz-lanya-matilda-hatalmasat-nott.htmlHeath Ledgernek és Michelle Williamsnek 2005. október 28-án született meg a gyermekük. Matilda Rose mára egy 11 éves nagylány lett, aki nagyon hasonlít az édesapjára. CsaládOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.