Szabó Zsófi szívszorító vallomásán könnyezik most mindenki

Szabó Gyula Szabó Zsófi emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófit, aki mint kiderült, saját hibájából lett beteg, nagyon megviselte az édesapja halála. Hosszú ideig gyászolt, és egész biztosan soha nem csökken majd a fájdalma. Most a Facebookon emlékezett.

Szívszorító üzenetet tett közzé közösségi oldalán Szabó Zsófi. Édesapjára emlékezik:

"Mert az én Édesapám a legdrágább kincsem a világon ❤❤❤ Az a SZERETETKÖTÉL ami minket összeköt, a legerősebb a világon !!!"

Darvas Iván lenne Kamarás Iván apja? A színész elmondta az igazságothttp://www.life.hu/csalad/20170114-darvas-ivan-lenne-kamaras-ivan-apja-a-szinesz-elmondta-az-igazat.htmlÉvtizedek óta kering a pletyka, amit Iván eddig nem tudott tisztázni. Most viszont reagált a kínos pletykára, és elárulta, mi az igazság. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHatalmasat nőtt a tragikus sorsú Heath Ledger lánya, Matildahttp://www.life.hu/csalad/20170114-heath-ledger-szinesz-lanya-matilda-hatalmasat-nott.htmlHeath Ledgernek és Michelle Williamsnek 2005. október 28-án született meg a gyermekük. Matilda Rose mára egy 11 éves nagylány lett, aki nagyon hasonlít az édesapjára. CsaládOrigoIszonyú tragédia! Vonat alá ugrott a magyar énekes anyjahttp://www.life.hu/csalad/20170114-revesz-sandor-enekes-a-mai-napig-nem-dolgozni-fel-anyja-ongyilkossagat.htmlA Piramis egykori énekese, Révész Sándor a mai napig nem tudja feldolgozni édesanyja öngyilkosságát. A családi drámáról egy interjúban beszélt. Család--Liptai Claudia nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/csalad/20170114-liptai-claudia-musorvezeto-nagy-bejelentest-tett-naplot-ir.htmlRégi szokásához tér vissza a műsorvezető, tíz év után újra naplóírásba kezd.CsaládOrigoHorváth Éva óriási terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/csalad/20170111-horvath-eva-varandos-modell-oriasi-terhespocakot-villantott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első gyermekével várandós a gyönyörű Horváth Éva. CsaládOrigo"Sosem volt az apám igazán" - Megszólalt Klapka György lánya, Sandyhttp://www.life.hu/csalad/20170111-megszolalt-klapka-gyorgy-lanya.htmlÉdesapját gyászolja a 27 éves Klapka Sandy, a múlt héten elhunyt Klapka György legkisebb lánya. A fiatal lány próbálja kezelni a helyzetet, ahogy tudja, de bevallotta, nagyon megviseli édesapja elvesztése. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.