A sötét ötven árnyalata esküvői kép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata után, idén Valentin napon végre láthatják a rajongók az erotikus románc következő részét, A sötét ötven árnyalatát. A film kedvelői már tűnök ülve várják a folytatást. Már csak pár hét és mehetünk a mozikba, addig is itt vannak a legújabb filmbéli jelenetek: esküvői fotókon Anastasia és Christian.

Mr. Grey és a szürke kisegér, Anastasia Steel kalandja Valentin napon tovább folytatódik. A film készítői nagy durranást ígérnek, állítólag sokkal több túlfűtött jelenettel, mint az első részben volt, bár valljuk be, ott sem volt hiány a szexuális töltetű részekből. Ezúttal a románc beteljesedni látszik, amit a közelmúltban napvilágra került fotók is bizonyítanak:

Anastasia és milliárdos kedvese összeházasodnak.

A rajongók nagy örömére tisztán látszik Steel csodaszép esküvői ruhája, valamint Mr. Grey elegánsan szabott öltönye is.

Figyelem! Durván romantikus képek következnek!

Nem kell aggódniuk azoknak sem, akik Grey domináns viselkedését kedvelték a filmben a legjobban, ugyanis a házassággal ez a személyisgéjegy sem veszett el. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a férfi első mondata újdonsült feleségéhez: "Végre teljesen az enyém vagy!"- egyszerre romantikus és bitrokló is ez a kijelentés. Mindenki döntse el maga, hogy ez pozitív vagy negatív kicsengésű-e.

Minden eddiginél részletesebb előzetessel rukkolt elő A sötét ötven árnyalata


Akit magával ragadott Christian és Anastasia szexi és nem mindennapi romantikus története, már tűkön ülve várja a folytatást. Már csak alig egy hónap és végre Valentin napon újra átélhetjük az erotikus tündérmese adta újabb élményt. Ezúttal viszont sosem látott új részleteket mutatunk a filmből.

Pirner Almának 50 ezer eurót ajánlottak egy éjszakáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170117-pirner-alma-szexualis-ajanlatot-kapott.htmlPirner Alma életéről egyre több információt tudunk meg Várkonyi Andi műsorában. Ezúttal is egy nem mindennapi esetről mesélt... TV + Sztárok--Kucsera Gábor nagy dilemmája: olimpia vagy családhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-kucsera-gabor-nem-tudja-mit-valasszon-csaladot-vagy-olimpiat.htmlKucsera Gábor Várkonyi Andi műsorában mesélt hatalmas dilemmájáról: nem tudja, hogy a családot vagy az olimpiát válassza-e... TV + SztárokOrigoNagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna. TV + SztárokOrigoHopp! Sebestyén Balázs a TV2 képernyőjén tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-sebestyen-balazs-a-tv2-kepernyojen-jelent-meg.htmlMindenki megdöbbent, amikor Majka 50 milliós játsza című műsorában Sebestyén Balázs játszott kedvesével. A rapper meg is jegyezte, hogy nem sokszor fordult még elő, hogy Balázs jön el hozzá... TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt, és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoElképesztően dögös frizurára váltott Zséda- fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170106-uj-kulso-zseda-gondor-hajjal-pozolt.htmlBátran kijelenthetjük, hogy az ország egyik legszexibb dívája a folyton megújúló és dögös énekesnő, Zséda. Ezúttal viszont teljesen átalakult, alig ismertünk rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.