Bombázó lett a lányból, akit dagadtnak nevezett az exe

szexi fotó fogyás életmódváltás túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lánynak olyan rosszulesett exbarátja véleménye, hogy elhatározta: változtat az életén. A duci lányból igazi bombázó lett...

Hayley Westoby túlsúllyal küzdő fiatal lányként élte az életét, egészen addig, amíg az akkori kedvese meg nem jegyezte, hogy nem ártana fogynia egy keveset.

A lánynak annyira rosszulesett, hogy a párja dagadtnak nevezte, hogy elhatározta: megszabadul minden súlyfeleslegétől. Az életmódváltás előtt Hayley 119 kilót nyomott, és elmondása szerint nem érezte magát kövérnek addig, amíg fogyni nem kezdett.

A 25 éves marketingmenedzser felhagyott a gyorséttermi kajákkal, és cukros italokat sem fogyasztott többé. Helyette egészséges étrendet követett, és mindennap keményen edzett – írta meg a DailyMail.

A szorgos munka meg is hozta a gyümölcsét, ugyanis Hayley ma már mindössze 54 kilót nyom, ami azt jelenti, hogy 65 kiló súlyfelesleget dobott le magáról. Elképesztően jól néz ki, olyan alakja lett, akár egy hivatásos modellnek.

Nem csoda, hogy hamar rátalált a szerelem is, hiszen az újdonsült bombázónak nehéz lenne ellenállni.

Sokaknak jelent a szerelem motivációt a fogyáshoz: egy nő 260 kilót fogyott, és most élete párját keresi, míg egy másik asszony azért szabadult meg 303 kilótól, mert attól félt, férje elhagyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.