Kustánczi Lia fotó szexi lemezlovas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia elképesztő fotókkal örvendeztette meg az Instagramjának követőit. Kubában sütteti a hasát, amit most mi is megnézhetünk. 

Kustánczi Lia életének nagy részét utazással tölti, hiszen lemezlovasként a világ legszebb helyeire is eljuthat. Ezúttal viszont nem munka miatt utazott Kukába sztár, hanem egy családi nyaralásra, ahová nővére is vele tartott.

We are family❤ #family #sisters #kustanczi #holiday #myway #familyvacation #sunshine #cuba #whitesand

Dj Lia (@djlia_official) által közzétett fénykép,

Nem hiába, a család genetikája mindkét lányon jól látszik: szépek, csinosak és még az alakjuk is jó. Vidáman telnek a nyaralás napjai, a szexi sztár majd kiugrik a bőréből. Erről is láthatunk egy jól elkapott pillanatképet:

A kép alá még egy idézet is került: "Az élet akár az óceán. Időnként csendes, máskor durva vagy merev, de mindig szép"

Természetesen, Lia a kubai dekoltázsát is megmutatta, aminek javarészt a férfi rajongók örülnek nagyon. Nemrég Bódy Silvy is egy egzotikus helyről jelentkezett be, de külföldön járt Vajna Timi, valamint Iszak Eszti is.

Good morning Varadero Copyright: Sunhillmedia , Kustanczi Lia #kustanczilia #djlia #holidayison #myway #sunshine

Dj Lia (@djlia_official) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.