Tóth Vera egy szép, gusztusos csajként emlékszik vissza "régi énjére"

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
fogyás Tóth Vera önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elárulta, hogy neki akkor sem volt gondja a férfiakkal, mikor 35 kilóval nehezebb volt. 

Egy televíziós beszélgetésben Vera elmesélte, hogy az élete teljesen megváltozott a fogyás óta. Másképp bírja a kiképzést, nem olyan fáradékony, energikusabb és a közérzete is sokkal jobb.

Tóth Vera jó nőnek tartja magát Forrás: Tóth Vera / Facebook

Vera számára már égető volt a változtatás, hiszen saját bevallása szerint is veszélybe került az egészsége, de mostanra már ezeknek is búcsút inthet. Egyetlen dolog nem változott: a pasikhoz való hozzáállása!

"Nekem akkor se volt gondom ezzel. Alapvetően szép voltam, helyes pofikám volt, még úgy is, kikerekedve is egy gusztusos csaj voltam, csak más, mert például ezt a pasik nem merik felvállalni"

Szerinte nem a külsejével tud örömet okozni egy párkapcsolatban, de ettől függetlenül jobban érzi magát a bőrében, mióta lefogyott.

VV Vivi meghízott vagy terhes?http://www.life.hu/ez-zsir/20170118-vv-vivi-elarulta-hogy-terhes-e.htmlVV Vivi már a villában is kiborult azon, mennyire meghízott a bezártság alatt. Legújabb fotója pedig találgatásokra adott okot: vajon terhes vagy csak újabb plusz kilók jöttek fel rá? Ez Zsír!--Így ronthatod el a gyereked életét! Akit a szülei kövérnek látnak, el is fog híznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170117-koverebb-lesz-az-a-gyerek-akit-a-szulei-kovernek-latnak.htmlEgy nemrégiben közzétett kutatás szerint azok a gyerekek, akiket a szüleik túlsúlyosnak tartanak, valóban hízni kezdenek, szemben azokkal, akiket a szüleik normál súlyúnak vélnek. Ez Zsír!ThinkstockDavid Beckham fia keményen edz: Így lesz belőle csupa izom Adonishttp://www.life.hu/ez-zsir/20170118-brooklyn-beckham-kemeny-edzesbe-kezdett.htmlDavid Beckham nagyfia komoly edzésbe kezdett. Úgy tűnik szeretne az édesapjára hasonlítani. Ez Zsír!--Bombázó lett a lányból, akit dagadtnak nevezett az exehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170118-gyonyoruve-edzette-magat-az-egykor-dagadt-diak.htmlA fiatal lánynak olyan rosszul esett exbarátja véleménye, hogy elhatározta: változtat az életén. A duci lányból igazi bombázó lett... Ez Zsír!OrigoEd Sheeran rengeteget fogyott, mert felhagyott a sörözésselhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170116-ed-sheeran-azert-fogyott-mert-felhagyott-a-sorozessel.htmlEd Sheeran hatalmas változáson ment keresztül. Sokat fogyott, és ehhez csak egy dolgot kellett elhagynia az étrendjéből. Ez Zsír!OrigoEgyik kutya, másik eb? „Diétás” italok kontra cukrozott üdítőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170113-dietas-italok-kontra-cukrozott-italok.htmlA cukormentes italok úgy tűnik, semmivel sem jobbak a cukrozott társaiknál, nem segítik a fogyást, és fogyasztásukkal nem kerülhető el a súlygyarapodás – derül ki egy új tanulmányból. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.