Két év letöltendő börtönbüntetés vár a 41 éves tanárnőre, aki éveken keresztül luxustáskákkal üzletelt. Megvett egyet, majd egy hamisítványt vitt vissza, a pénzt pedig visszakérte. Összesen 300 milliót szedett ezzel össze az évek alatt.

Hihetetlen pénzszerzési módot eszelt ki egy 41 éves virginiai tanárnő. Praepitcha Smatsorabudh luxustáskákkal üzletelt, de nem is akárhogy. A legnagyobb divatházak legdrágább termékeit vásárolta meg, majd egy hamisítvánnyal tért vissza boltba. A pénzt visszafizették neki, ő pedig eladta a nála maradt eredeti luxuscikkeket.

Milliókat szedett össze a tanárnőForrás: Instagram/Rich Girl's Collection

Körülbelül 1 millió dollárt tudott ezzel az üzlettel összeszedni, ami átszámítva nagyjából 300 millió forintnak felel meg. A legnagyobb divatházakat vágta át, nem tűnt fel az ott dolgozóknak, hogy nem az eredeti terméket vitte vissza a nő. Vásárolt Gucci, Fendi, Céline, Balenciaga, Yves Saint Laurent, és Hermès táskákat, amiket Kínából és Hongkongból csempészett hamisítványokkal cserélt ki. Természetesen fényűző életszínvonalon élt, amit saját Instagram-oldalán be is mutatott - írja a Daily Mail. Azért azonban mindent elkövetett, hogy ne tűnjön fel a turpisság: mindig más boltokban vásárolt és 16 bankkártyája volt. A nő azonban így is szemet szúrt a hatóságoknak. A házkutatás során találtak is nála bőven bizonyítékot: 572 hamis és valós táskát. A tanárnőt a bíróság két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, arról azonban nem esett szó, hogy mi lesz az igazi károsultakkal. Vagyis azokkal a vevőkkel, akiknek a luxusboltba visszavitt hamisítvány jutott.