Robbie Williams meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams továbbra sem képes lenyugodni. A botrányairól és rendhagyó viselkedéséről elhíresült sztár ezúttal teljesen meztelenre vetkőzött, mindössze keze takarta férfiasságát.

A Take That nevű egykori fiúbanda oszlopos tagja ismét elérte, hogy a fél világ róla beszéljen. Láttuk már, ahogy felesége videóra vette a tortás, ruha nélküli produkcióját, vagy ahogy fiatal lányokkal csókolózik a színpadon. Mostanában egyre ritkábban hallani az énekesről, aki hamarosan hazánkban ad koncertet, ezúttal viszont biztosan beszélni fogunk róla egy ideig: meztelenül pózol legújabb fotóján Robbie Williams, mindössze

két kezével markolássza nemesebbik szervét.

A képen jól látszik, hogy sztár életmódváltása eléggé jól sikerült, hiszen megszabadult plusz kilóitól, viszont nem mehetünk el amellett sem, mennyire megöregedett az egykor sármos világsztár. Bár pimasz vonásai még felfedezhetők, látszanak a ráncai és ősz haja is. Kacér mosoly ide, szexi felsőtest oda szerintünk már nem áll jól Williamsnak a meztelenkedés.

Robbie Williams alig várja a budapesti koncertjét, de az időpontot nem tudja

Robbie Williams már számtalan alkalommal járt nálunk koncertezni. Nem csoda, hogy csupa jó élménye van velünk kapcsolatban, hiszen a magyarok elképesztően imádják a zenészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.