A holland SVF Cothen női focicsapat tagjai megmutatták kerek feneküket

Forrás: Twitter/Voatball Inside -
kerek focista fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vírusként terjed az interneten a holland női focicsapat fotója. A lányok a tűzoltóságra látogattak el, a forróságot ezúttal ők okoztak. Ott készítették el ugyanis dögös fotójukat: egy szál tangában pózoltak.

Nem hitték, hogy ilyen hatalmas sikerük lesz. A holland női focicsapat egy tűzoltóságra látogatott, ott készítettek pár dögös képet, ami bejárta az internetet. Az SVF Cothen tagja hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttek bevállalnak egy igazán fülledt fotót is: letolt nadrágban, csupán egy szál tangában pózoltak.

A holland SVF Cothen női focicsapat tagjai megmutatták kerek feneküket Forrás: Twitter/Voatball Inside

A sportolólányok kerek feneke mindenki tetszését elnyerte. Ennyien még biztos nem hallottak erről a focicsapatról előtte, a lányok igazi hírnévre tettek szert a világ minden részén merész fotójuknak köszönhetően. Hirtelen felkerültek a térképre, ugyan a klubuk elnöke ennek egyáltalán nem örült. Ő ugyanis nem ilyen hírverést szánt volna a lányoknak, de már nincs mit tenni. Hiába nem szerették volna a lányok ilyen széles nyilvánossággal megosztani a bevállalós képet, a popsijuk iránt nagyobb volt az érdeklődés, mint amire számítottak.

A sok ülés évekkel rövidítheti meg az életedet - Tegyél ellene!http://www.life.hu/ez-zsir/20170123-a-sok-ules-evekkel-roviditi-meg-az-eletet.htmlEgy 1500 nő bevonásával készült vizsgálat kimutatta, hogy akik kevesebbet mozognak, és többet ülnek, azoknak a sejtjei nyolc évvel idősebbek, mint a korukbeli többi nő sejtjei. Ez Zsír!--Chrissy Teigen nem titkolja a striáit: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170123-megmutatta-borhibajat-chrissy-teigen.htmlChrissy Teigen, John Legend felesége nem árul zsákba macskát: megmutatta, hogy bizony még az ő teste sem tökéletes. Ez Zsír!--Egy konyhából sem hiányozhat! Kedvenc receptjeink csicseriborsóvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170106-csicseriborsos-receptek.htmlA csicseriborsó szuper fehérjeforrás, ráadásul tele van rostokkal és vitaminokkal. A vegetáriánus konyhában rendkívül fontos alapanyag, de a húsevőknek is tiszta szívből ajánljuk. Íme, a kedvenc receptjeink, amelyeknek a csicseriborsó az alapja. Ez Zsír!ThinkstockA csípős paprika a hosszú élet titka? http://www.life.hu/ez-zsir/20170119-a-csipospaprika-a-hosszu-elet-titka.htmlEgy friss kutatás szerint elképzelhető, hogy tovább élnek azok, akik szeretik a csípős ételeket. A csípős paprika fogyasztása 13 százalékkal csökkenti a korai elhalálozás esélyét – derül ki a Vermonti Egyetem friss kutatásából. Ez Zsír!ThinkstockMajka félpucér fotón mutogatja az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20170119-majka-megvillantotta-az-izmait.htmlMajka betekintést engedett a konditermes életébe: így néz ki a műsorvezető edzés után. Ez Zsír!OrigoA fitneszedző megmutatta, hogyan néznek ki a tökéletes nők valójábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170119-a-fitneszedzo-megmutatta-hogy-neznek-ki-a-tokeletes-nok-igazibol.htmlMindenki tökéletes: ilyenek a közösségi oldalakra posztolt fotók. Nem lehet rajtuk hibát találni, ezért azt feltételezzük, hogy nincs is. Éppen ezért mutatta meg egy fitneszedző, hogy az esetek 99 százalékában hogyan néznek ki ezek a nők a hétköznapokban, és bizony nem tökéletesen! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.