Zaklatják Schobertéket: feltúrják a szemetüket, gyalázzák őket

Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru azt állítja, zaklatják őket, ő pedig annyira félti a családját, hogy mindent megtesz, hogy távoltartsa a rosszakarókat. Norbi arról beszélt, van, hogy bemásznak a kerítésen, de előfordult már olyan is, hogy patkánymérget adtak a kutyájuknak, vagy a szemetükben turkáltak. 

Ledöbbentem, amikor viszontláttam a szemetünket, amit széttúrtak, még Réka intim holmijait is lefotózták.

Egyre jobban védi magánszférájukat Schobert Norbi Forrás: Schobert Norbert

"Rettegünk, hogy a gyerekeinknek baja esik, éppen ezért azt sem engedjük, hogy regisztráljanak a Facebookra. A rendőrség tehetetlen a neten üzeneteket küldő bűnözők ellen. Felháborító és elkeserítő, hogy nincs jelenleg megoldás, és hiába vannak kamerák a ház körül, bármikor megmérgezhetik a kutyámat. Soha többé nem engedem túl közel a nyilvánosságot, már nincs postaládám, a házszám sincs kirakva a telekre és nem oda vagyok bejelentve, ahol élünk. Mindenáron megvédem a családomat a beteg zaklatóktól. A házamba soha többé nem engedek tévéstábot, fotósokat, szeretném megóvni a családomat és a magánéletünket. Rékával egy éve nem járunk semmilyen rendezvényre, csak a saját vállalkozásunk népszerűsítésében veszünk részt" - mondta el a Blikknek Norbi.

VV Mici: "Elkezdtem magamat nagyon jól érezni, csak aztán ugye vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20170124-vv-mici-villaletrol-vv-krisztianrol-meselt.htmlA Facebookon élőzött VV Mici, aki többek között a villalétről, diétájáról és Krisztiánról is mesélt az őt követőknek. TV + SztárokOrigoEgyenesen a fürdőkádból posztolt Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20170124-bencsik-tamara-a-furdokadbol-posztolt.htmlA szép és extravagáns frizurájú énekesnő rajongói nagy örömére gyakran mutatja meg magát a közösségi portálokon. Ezúttal szintén a fürdőkádból posztolt... TV + SztárokOrigoGalambos Lajcsi megszólalt: hazatért Kubából a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-galambos-lajcsi-hazatert-kubabol.htmlHazatért külföldről Lagzi Lajcsi. A zenészt újságírók várták a reptéren. Galambos azt mondja, rossz hatással van az ügy zenei karrierjére. TV + SztárokOrigoKelemen Anna nagy vallomása: a nőkhöz is vonzódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-kelemen-anna-nagy-vallomasa-a-nokhoz-is-vonzodik-de-nem-leszbikus.htmlKelemen Anna nem tagadja, vonzalmat érez a nők iránt is. Hozzátette, nem leszbikus, és nem akar nőkkel ágyba bújni. TV + SztárokOrigoÚgy tudni: kolléganőjébe szeretett bele Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-ugy-tudni-kolleganojebe-szeretett-bele-nagy-ervin-a-valotarsak-szinesze.htmlNéhány hete derült ki, hogy Nagy Ervin és párja szakítottak, most arról lehet olvasni, hogy a Válótársak szereplője ismét szerelmes. TV + SztárokOrigoÍgy gúnyolódik Havas Henrik Gesztesinhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-gesztesi-karolyon-gunyolodik.htmlHavas Henrik néhány nappal ezelőtt arról posztolt, hogy szerinte Gesztesi Liptai Claudiát siratja még mindig, azért iszik. A színész visszavágott: ő arról nyilatkozott, hogy a Tanár úr egykor szerelmes volt Clauba. Havas – állítja, hogy utoljára – újra posztolt a témával kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.