Lilu az egyik leghíresebb sminkes márka jóvoltából vesz részt a Paris Couture Weeken, ahol nem akárkivel futott össze. Fotó is készütl a nagy találkozásról.

Lilu Kendall Jennerrel közös fotót posztolt közösségi oldalára néhány órával ezelőtt. A műsorvezető ezúttal nem tévés feladatai miatt látogatott el a francia fővárosba, hanem az egyik legnagyobb sminkes márka követeként vesz részt a Paris Couture Weeken. Mivel ez az egyik legnagyobb esemény így év elején, nem csoda, ha világsztárok is felvonulnak. Például Kendall Jenner, aki bár nagyon mosolyogós és kedves volt mindenkivel, Lilu elmondása szerint nem nagyon fotózkodott másokkal, a szőke sztár volt az egyetlen akivel szelfizett, sőt nem is egyszer.

 Lilu a Velvetnek elmondta, hogyan került sor a nagy eseményre.

"Nagyon kedves volt. Nem nagyon fotózkodott egyébként, én voltam az egyetlen kb. akivel kivételt tett. Amikor nem sikerült jól az első kép, akkor kedvesen mondta hogy csináljunk újat. Még az se zavarta, hogy smink nélkül van"- lelkendezett a műsorvezető.

Lilunak a hólapátolás a kardió fitnesz
Lilunak, aki nem egyszer életveszélyben volt a Keresem a családom című műsor forgatásán, mindmáig csodás az alakja. Most azt is elárulta, hogyan edzi magát.