Keira Knightley luxus ingatlan otthon New York eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő nemrég adott túl New York-i luxusotthonán, nem kevesebb, mint 6 millió dollárért. Less be az elbűvölő lakás falai közé!

6 millió dollárért, azaz átszámolva nagyjából 17 milliárd forintért vált meg kétszintes, New York Tribeca negyedében található otthonától. Az eladás okai ismeretlenek, az ingatlan új tulajdonosa viszont garantáltan meg lesz elégedve ezzel a meseszép otthonnal.

A 354 négyzetméteres ingatlanban három hálószoba, két és fél fürdőszoba, valamint egy tágas, nyitott nappali és étkező található.

Az otthonhoz továbbá tartozik egy hatalmas, 83 négyzetméteres terasz is, a lakásban padlófűtés van, az emeletre pedig egy lélegzetelállító öntöttvas csigalépcső vezet. Míg a nyitott nappalinak a csupasz téglafalak indusztriális hangulatot kölcsönöznek, addig a fő hálószoba sokkal inkább rusztikus, köszönhetően a kézzel hímzett selyemtapétának.

A színésznő még 2015-ben költözött ebbe a lakásba, amit most a Keller Williams NYC ingatlaniroda értékesített.

/1701/Less_201712614954
Csigalépcsők varázslata - Káprázatos fotósorozathttp://www.life.hu/otthon/20170126-maria-pasvantova-fotosorozata-csigalepcsokrol.htmlEgy csigalépcső a funkcióján túl igazi gyöngyszeme, kiegészítője lehet egy lakásnak. A müncheni székhelyű szabadúszó fotós, Maria Pasvantova is meglátta a csigalépcsőkben rejlő varázslatot, amit fotósorozatában az utókor számára meg is örökített. OtthonOrigoÖt érdekesség, amit tudnod kell az Obama család új lakhelyérőlhttp://www.life.hu/otthon/20170125-erdekessegek-obamaek-uj-lakhelyerol-kaloramarol.htmlTrumpék beköltöztek, Obamáék kiköltöztek - de nem mentek messzire! Ahogy azt már megírtuk, a leköszönő elnök és családja Washingtonban D. C.-ben marad, egészen pontosan annak Kalorama nevű, igen kifinomult hangulatú, kertvárosias környékén telepszik le. Korábban képeket is mutattunk már új házukról, most pedig néhány érdekességet is elárulunk a Kalorama szomszédságról. Otthon--Így alakítja majd át Donald Trump egy aranyozott giccspalotává a Fehér Házathttp://www.life.hu/otthon/20170124-mennyire-alakithatja-at-a-trump-csalad-a-feher-hazat.htmlA Trump család korábbi otthonát látva bizony van ok az aggodalomra. A New York-i luxuspenthouse berendezését a 18. századi Franciaország inspirálta, az ingatlan egy giccses aranykalitka. Vajon az újdonsült amerikai elnök ugyanezt a vonalat szeretné majd továbbvinni új otthonában is? Meglehet, a Fehér Ház szigorú szabályai viszont (szerencsére) nem adnak neki teljesen szabad kezet. OtthonThinkstockÍme, az Egyesült Államok jelenlegi legdrágább otthonahttp://www.life.hu/otthon/20170123-az-usa-legdragabb-otthona-250-millio-dollar.html250 millió dolláros, azaz nagyjából 73 milliárd forintos kikiáltási árával ez a 12 hálószobás, 21 fürdőszobás Los Angeles-i kúria az Egyesült Államok jelenlegi legdrágább eladó otthona. Otthon--Öt szabály, amit idén mindenképpen érdemes beiktatnod a házirendbehttp://www.life.hu/otthon/20170120-5-szabaly-amit-2017ben-tarts-be-otthonodban.htmlÚjévkor a legtöbb ember egy csomó olyan fogadalmat tesz, amit aztán nagyjából az első hét után rendre meg is szeg. Éppen ezért a következőkben mi egyáltalán nem akarunk teljesíthetetlen feladatok elé állítani: öt olyan könnyen kivitelezhető tanácsot adunk, amit betartva garantáltan jobban érzed magad az otthonodban. OtthonOrigoKutyaluxus milliomos ebeknek – Hotelek négylábúaknakhttp://www.life.hu/otthon/20170113-a-vilag-legmenobb-hoteljei-kutyaknak.htmlÉlményfürdő, masszázs és luxus a köbön – mindez kutyáknak. Az alábbi hotelekben garantáltan nem fogja egy négylábú sem kutyául érezni magát, míg arra vár, hogy gazdija eljöjjön érte. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.