Kiszel Tünde lánya Palvin Barbi nyomdokaiba lép: a naptárdíva aggódik

Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella -
modell Kiszel Tünde Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde lánya már kész nővé cseperedett. Természetes szépsége mindenki számára feltűnő, így nem csoda, hogy a modellkedés felé vette az irányt. 

Egy televíziós talkshow vendégeként mesélt Kiszel Tünde és Donatella a mindennapjaikról, illetve a fiatal lány bimbózó modellkarrierjéről.

Mi már tudjuk, hogy mi lesz Kiszel Tünde kislányából, Donatellából? Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella

Donatelláról számos portfólió készült, és már néhány megkeresésnek is eleget tett: szerepelt ékszer és hajszalon fotózáson is, de olyan képek is készültek a fiatal lányról, amelyeken

megvillantotta a combjait és a dekoltázsát.

Tünde szerint néhány fótó már-már éppen hogy határeset. Annak sem örülne, ha külföldi munkákat vállalna el később, de abban egyetértenek, hogy az igazán jó lehetőségeket meg kell ragadni. Korábban arról is szó esett, hogy Donatella többé már nem fog szerepelni Tünde minden évben megjelenő naptárában sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.