Az biztos, hogy a Palvin Barbi megérdemelten foglal el előkelő helyet a modellszakmában, ezt már több dögös fotóval bizonyította. Legutóbbi videója pedig az eddig kétkedőket is meggyőzi arról, hogy hihetetlenül szexi a magyar modell.

Már többször bebizonyította Palvin Barbi, hogy hihetetlenül dögös,  a magyar modell testét egyszerűen nem lehet megunni. Barbi szerencsére bőven ellátja rajongóit szexi fotókkal, elég ellátogatni az Instagram-oldalára ahhoz, hogy nézegethessük a sztár idomait. 

Palvin Barbi eszméletlenül szexisForrás: Amen magazine

Sokszor láthattuk már lenge öltözékben, Palvin Barbi a legutóbb felöltött videójában sem visel túl sok ruhát, de neki nem is kell takargatnia magát. A dögös modell testén ugyanis egy gramm felesleg sincs! Erről meg is bizonyosodhatunk a szexi felvételt nézve, amin először félmeztelenül pózol, később pedig egy dögös csipkemelltartóban.

#tb to a hot moment with @maximmag

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett videó,

Palvin Barbi és Lewis Hamilton
Őrületes idomai és igéző szemei rengeteg pasi szívét meghódították már, de a modell egyelőre nem köti le magát. Bár pletykák bőven voltak arról, hogy közte és Lewis Hamilton között alakul valami, már jó ideje nagy a csend körülöttük, ami kér, hiszen nagyon jól mutatnak egymás mellett. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!