Nyílt levél - Családi botrány tört ki Zalatnay Ciniéknél

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
család Zalatnay Sarolta lánya Zalatnai Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási családi botrány kerekedett Ciniéknél, miután az énekesnő egykori szerelme újra felbukkant az életükben. Niki azonban ezt nem nézi jó szemmel: nyílt levélben mondta el a véleményét.

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, újból megjelent Cini egykori szerelme, Márton Csaba. A férfi 13 évre tűnt el a 69 éves énekesnő életéből, cserben hagyva őt a börtön idején. Nem régen azonban felkereste Cinit, és sokak szerint újra egymásra találtak.

Zalatnay Saroltát nyilvánosan védte meg a lánya Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Úgy tűnik eddig tartott az álom, Niki pedig felszólította Márton Csabát, hogy

tűnjön el az életükből!

A fiatal lány akkor elégelte meg a férfi viselkedését, mikor Csaba a közösségi oldalán hazugnak nevezte az énekesnőt. Niki elárulta, hogy ezt már nem bírta szó nélkül hagyni.

Niki nem bírta szó nélkül hagyni az anyjával szemben történő igazságtalanságokat Forrás: Tv2

„Ez a férfi valamikor szerető férj volt. És gondoskodó "fater". Második apaként tiszteltem. Ez az ember mára köddé vált. Csabának nem volt elég jó az anyukám. Nem volt elég tökéletes. Átformálta. Ez tette tönkre anyukámat!" - írta meg a Ripost.

Nőként a startupok világában - Interjú Horváth Dorkávalhttp://www.life.hu/csalad/20170126-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-horvath-dorkaval.htmlMesekönyv, hangoskönyv, animáció és játék egyben – ez a magyar fejlesztésű BOOKR Kids, amely komplex meseélményt nyújt kicsiknek és kicsit nagyobbaknak is. A startup alapítóinak nem titkolt célja, hogy olyan értékes és fejlesztő jellegű szórakozást nyújtsanak a gyerekeknek, ami talán közelebb viszi majd őket felnőttként a könyvekhez, az olvasáshoz. Nőként a startupok világában című sorozatunk utolsó részében Horváth Dorkával beszélgettem. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoNánási Pál édes fotót tett közzé gyermekérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170127-nanasi-pal-igy-szereti-gyermeket.htmlNánási Pál szavak helyett képekkel fejezi ki élete nagy, jelentős vagy szívet melengető pillanatait. Legutóbb megosztott képén azt láthatjuk, hogyan puszilgatja gyermekét! CsaládOrigoStohl András megkapta a válási papírokathttp://www.life.hu/csalad/20170127-stohl-valik-megkapta-a-papirokat.htmlStohl András házassága a végéhez ért, hivatalosan is: a színész kézhez kapta a válási iratokat. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoNyilvánosan csókolta szájon unokáját Bangó Margithttp://www.life.hu/csalad/20170126-bango-margit-es-tina-szajon-csokoljak-egymast.htmlBangó Margit kiverte a biztosítékot rajongói között. Sokak szerint elvetette a sulykot a művésznő. Család--Válságban Nicole Kidman házassága: Párterápiára járnakhttp://www.life.hu/csalad/20170126-parterapiara-jar-nicole-kidman-es-a-ferje.html10 év boldogság után került válságba a híres színésznő házassága. Mindketten nagyon igyekeznek, hogy újra egymásra találjanak. Család--A közösségi oldalak íratlan szabályai - a gyerekek szerinthttp://www.life.hu/csalad/20170125-a-kozossegi-oldalak-szigoru-szabalyai-a-gyerekek-szerint.htmlMíg az idősebb generációk számára a közösségi oldalakon való jelenlét csupán egy eszköz, addig a Z generációnak a konkrét élettere. Ők a digitális bennszülöttek, akik gyakorlatilag az online világban nőnek fel. De az online világnak is – csak úgy, mint a fizikainak – vannak olyan íratlan szabályai, amikre a fiatalok kifejezetten érzékenyek. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.