Glee (sorozat) fotó Lea Michele meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arra természetesen ügyelt, hogy a paplan eltakarja azokat a részeket, amikre mindenki kíváncsi.

A rajongók azonban kicsit sem voltak csalódottak, rettenetesen örültek a képnek, és nem győzték dícsérni az énekesnő fantasztikus domborulatait. A legtöbben azonnal beugrottak volna mellé az ágyba.


A 31 éves énekesnő-színésznő számára a Glee című film hozta meg az áttörést, amben Rachel Berryt alakította.

Emlékszel még a Született feleségek duci Huanita Solisára? Így néz ki most!http://www.life.hu/trend/20170129-igy-nez-ki-most-a-szuletett-felesegek-duci-huanita-solis-madison-de-la-garza.htmlA Született feleségekben a mindig trendi, bomba alakkal megáldott Gabrielle Solis (Eva Longoria) kislánya, a duci Juanita egészen megváltozott. Madison De La Garza csinos fiatal nő lett, rá sem ismertünk. TrendOrigoDenise Richards a legújabb plasztikrém Hollywoodban - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170127-heti-stilusmustra-szerepel-benne-victoria-beckham-denise-richards-jennifer-lopez.htmlTúl sok izgalmat nem hozott ez a hét, ami a vörös szőnyeges bevonulásokat és sztároutfiteket illeti, viszont nagy eséllyel új plasztikrémet avathatunk. TrendNorthfotoMi történt? Így néz ki az egykori MacGyverhttp://www.life.hu/trend/20170128-az-egykori-macgyver-borzalmasan-nez-ki.htmlHa nem tudjuk, kit kell keresni a képeken, sosem jövünk rá, hogy Richard Dean Andersont látjuk. Elképesztően megváltozott a híres színész. TrendOrigoSzilikon vagy igazi? Így tudod megállapítani: Videó!http://www.life.hu/trend/20170128-igy-allapitsd-meg-hogy-melyik-mell-az-igazi.htmlSokan azt gondolják, hogy ránézésre is megállapítható egy mellről, hogy igazi vagy sem, de azért ha valaki biztosra akar menni, akkor a kezének hihet igazán. Íme egy módszer, ami minden kétséget kizár.Trend--Elképesztően jól néz ki Liz Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20170128-liz-hurley-nagyon-jol-nez-ki.htmlKevesen mondhatják el magukról, hogy az életkoruk felét letagadhatnák, de Liz Hurley biztosan közéjük tartozik. Fantasztikusan néz ki! TrendOrigoBorzalmasan fest Melissa McCarthy: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170128-melissa-mccarthy-eleg-rosszul-fest.htmlA napokban kapták lencsevégre Melissa McCarthy-t, a Szívek szállodája sztárját. Az egykor tündöklő színésznőt most alig lehet felismerni. Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.