Árpa Attila magánéletéről vallott: így választott új párt a rendező

Fotó: Bielik István - Origo -
Árpa Attila magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila 11 év után vált el a feleségétől, fájdalmas, hosszú, de átgondolt szakítás volt. A színész-rendező azóta új életet kezdett: megtalálta a szerelmet egy másik nő oldalán, akit a kislánya is elfogad. Ha nem így lenne, nem is lennének együtt.

Árpa Attila és Tomán Szabina több mint 11 év után döntöttek a válás mellett. Ennyi idő után nem volt egyszerű a szakítás, mindkettőjüket megviselte. Jó döntésnek bizonyult azonban, hiszen

ma már mindketten boldogok.

Újra megtalálták a szerelmet, csak más oldalán.

Árpa Attila új párját a kislánya is elfogadja Fotó: Bielik István - Origo

"A magánéletemről nem nagyon szeretek beszélni. Az persze nem titok, hogy elváltam. Szabinával a mai napig jó barátságban vagyunk. Megtaláltuk a boldogságot valaki más mellett,

mindkettőnknek van már új párja"

– mondta Árpa Attila, akit már le is fotóztak új kedvesével. A rendező azt is elárulta, hogy nem volt egyszerű a válás. "Azt nem mondom, hogy nem viselt meg, a válás nem vidám dolog. De mindketten értelmes, felnőtt emberek vagyunk, a lányunk érdekeit tartjuk a legfontosabbnak.

Nem mondom, hogy a válás fájdalommentesen zajlott,

de egy logikusan felépített, hosszabb folyamat vége volt, nem hirtelen döntés. Sajnos tizenegy és fél év házasság után így alakult" – árulta el a színész. Hozzátette, kislányuk érdekeit tartották végig szem előtt, ezért őt nem viselte meg annyira a válás. Amira mindkettőjükkel ugyanannyi időt tölt, és megismerte már, és el is fogadja Árpa Attila új kedvesét.

"Igen, elfogadja, amúgy nem lennék vele. Nálam feltétel, hogy a lányom elfogadja a páromat"

– mondta a rendező. Hozzátette, nevelt lányuk, Niki is mindent jól viselt, bár ő már egy 18 éves felnőtt nő. "Niki már elmúlt tizennyolc éves, önálló életet él. Főiskolára jár, vendéglátást tanul. Ügyes felnőtt nő lett belőle. A családunk tagja, szeretjük, de nem lakik nálunk"mondta a Borsnak Árpa Attila, aki pozitívan tekint a jövőbe: Amerikában rendez majd filmet, és gyereket is szeretne még.

Különleges fotó: Szandi és szerelme 22 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-szandi-22-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg.htmlSzandi és férje, Csabi évtizedek óta együtt vannak. Határozottan tudták, hogy egymást akarják, és a szülői tiltás ellenére összekötötték életüket. Szandi ennek történetét a rajongóival is megosztotta egy 22 évvel ezelőtti fotót kíséretében: Csabival együtt síeltek, persze csak titokban.TV + Sztárok--Újabb döbbenetes fejlemények Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-szerint-egy-egesz-csoport-akarja-kinyirni.htmlNem csitulnak a kedélyek Lagzi Lajcsi körül. A zenész szerint egy egész csoport csak azon dolgozik, hogy fogást találjon rajta. Úgy véli, vissza tudja adni rosszakarójának, amit tőle kapott. TV + Sztárok--Tóth Vera kiakadt: "Kérdezem én, kinek van erre joga?"http://www.life.hu/sztarok/20170129-toth-vera-kiakadt-a-dal-2017-zsurijere-kiesett-mujahid-zoli.htmlTóth Vera az egyik nagyon jó barátjáért, Mujahid Zoliért izgult A Dal 2017 második válogatójában, aki sajnos nem jutott tovább. TV + SztárokOrigoFördős Zé válaszolt Schobert Norbi vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20170129-fordos-ze-valaszolt-schobert-norbi-vadjaira-benke-laci-bacsi.htmlSchobert Norbi egy nappal ezelőtt fakadt ki a Facebookon. Benke Laci bácsi védelmében posztolt, szerinte az utóbbi hetek gúnyolódásai miatt került kórházba az idős szakács. TV + SztárokOrigoImádta a zsűri, de nagyon kimerült Kanizsa Gina, A Dal 2017 sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170129-imadta-a-zsuri-kanizsa-ginat-a-dal-2017-sztarjat.htmlKanizsa Gina a Zeneakadémián tanult, tudását most A Dal színpadán mutatja be. Nem gondolta volna, hogy a második elődöntőben 10 pontot kap a zsűritől, és hogy ennyire tökéletesnek találják dalát. A Life.hu riportere megkérdeztük tőle, hogy eddig hol bujkált a zenei közéletből.TV + SztárokOrigoEgyedül jár bulizni Kucsera Gábor – Viszi a szívehttp://www.life.hu/sztarok/20170128-egyedul-jar-bulizni-kucsera-gabor.htmlTökéletes házasságban él Kucsera Gábor és Tápai Szabina, a jóképű férj mégis sokszor kiborítja feleségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.