felsőtest félmeztelen Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül mutatta meg felsőtestét Hajdú Péter, akiért odavannak a nők, mióta Katával külön váltak. A műsorvezető oda is figyel magára: újra edzeni kezdett és nem fél megosztani az eredményét sem.

Hajdú Péter egy időben elengedte magát, de gyorsan észbe kapott. Kitartással és akaraterővel rengeteg kilót ledobott magáról, és most folytatja! Persze fogynia már nem kell, de az erősítést és az edzést nem hagyta abba a műsorvezető. Meg is mutatta Facebook-oldalán milyen keményen sportol a dagadó izmokért.

Ilyen izmos Hajdú Péter felsőteste Fotó: Mudra László/Origo

Hajdú Péter egy félmeztelen fotóval bizonyítja, hol is tart éppen az edzésben. A műsorvezető izmos felsőtestét több ezren lájkolták, bár sokak azt is megjegyezték, hogy már most is jól néz ki. Természetesen rengeteg hölgy szólt hozzá a fotóhoz, és mindegyikük szerint jól néz ki Péter, sőt, szerintük semmi szüksége nincs diétára. Ezen a véleményen vannak egyébként a férfi hozzászólók is, úgy vélik, így is sorba álnnak Péterért a nők, felesleges sanyargatnia magát.

Hajdú Péter: „Most már kezdem összeszedni magam...”

Szinte naponta megjelenik egy újabb hír róla és a házasságuk válságáról. A tavalyi év az élete minden területén változást hozott, és ahogy őt ismerem, biztos vagyok benne, hogy nem ezekre készült. Öt éve, amikor utoljára beszélgettünk, szinte minden korábbi álma valóra vált. És most? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.