Hujber Ferinek elege van: úgy döntött, elhagyja a családját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc elhagyás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetne harmonikusnak nevezni Hujber Feri és párja életét. A színész most éppen azt fontolgatja, hogy egy évre elutazik, távol a családjától akarja utolérni magát. Elmondása szerint a közös dolgaik már nem szórakoztatják őt, sőt "egyre rosszabbak".

Hujber Feri kiakadt, és komoly elhatározásra jutott. Úgy döntött, hosszabb időt akar a családjától távol tölteni, mert most nincs ideje saját magára. A szerelmével közös programok már nem szórakoztatják, sőt kifejezetten idegesítik a színészt, aki úgy érzi, hogy ez így nem fair.

Hujber Feri elhagyná családját Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nincs egybefüggő egy napom, amikor azzal foglalkozom, ami az én dolgom. Egyfolytában megszakítasz. Nekem is kell a ház. Ez az életterem. A közös dolgaink egyre idegesítőbbek és egyre rosszabbak. És megbeszéltünk egy dolgot, ami nagyon nem fair. Amit én keresek, azt beleteszem a családba meg a házba.

Nekem nincsenek hobbijaim, én nem megyek el sehova hetekre, nekem nincsenek ivócimboráim, nincsenek barátaim.

Nem voltam nyaralni, nem lehetett elmenni, mert csak a családdal lehet elmenni, mert akkor az egy tartalmas dolog, arra kell költeni. Ezért fogok elmenni egy évre külön. Azért megyek egy évre, mert egy éve nem tudom behozni magam. Nem tudok a saját dolgaimmal foglalkozni" – mondta Feri, aki legutóbb azt is kifejtette, hogy el tudná képzelni szex nélkül az életét.

Különleges fotó: Szandi és szerelme 22 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-szandi-22-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg.htmlSzandi és férje, Csabi évtizedek óta együtt vannak. Határozottan tudták, hogy egymást akarják, és a szülői tiltás ellenére összekötötték életüket. Szandi ennek történetét a rajongóival is megosztotta egy 22 évvel ezelőtti fotót kíséretében: Csabival együtt síeltek, persze csak titokban.TV + Sztárok--Újabb döbbenetes fejlemények Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-szerint-egy-egesz-csoport-akarja-kinyirni.htmlNem csitulnak a kedélyek Lagzi Lajcsi körül. A zenész szerint egy egész csoport csak azon dolgozik, hogy fogást találjon rajta. Úgy véli, vissza tudja adni rosszakarójának, amit tőle kapott. TV + Sztárok--Fördős Zé válaszolt Schobert Norbi vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20170129-fordos-ze-valaszolt-schobert-norbi-vadjaira-benke-laci-bacsi.htmlSchobert Norbi egy nappal ezelőtt fakadt ki a Facebookon. Benke Laci bácsi védelmében posztolt, szerinte az utóbbi hetek gúnyolódásai miatt került kórházba az idős szakács. TV + SztárokOrigoAranyban tartja vagyonát a mulatós zene királya, Tilinger Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20170129-aranyban-tartja-vagyonat-a-mulatos-zene-kiralya-tilinger-attila.html15 éve futott be Tillinger Attila, amikor a Házibuli című műsor házigazdája lett a Budapest TV-n. Azóta valóra váltotta az álmát, nagyon jó anyagi körülmények között él. TV + SztárokOrigoAlekosz kiakadt: Sorban kosarazzák ki a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20170129-alekosz-kiakadt-minden-no-kikosarazza-a-tinderen.htmlÚgy tűnik, Alekosz nősüléséből nem lesz semmi, pedig pár hónapja még úgy tűnt, hogy minden rendben van a magánéletével.TV + Sztárok--Egyedül jár bulizni Kucsera Gábor – Viszi a szívehttp://www.life.hu/sztarok/20170128-egyedul-jar-bulizni-kucsera-gabor.htmlTökéletes házasságban él Kucsera Gábor és Tápai Szabina, a jóképű férj mégis sokszor kiborítja feleségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.