Sharon Stone bikiniben mutatta meg alakját: lassan 60 évesen bombázó

Forrás: Instagram/sharonstone -
Sharon Stone bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne szeretne ilyen testet közel 60 évesen? Sharon Stone színésznőn egyszerűen nem hagy nyomot az idő. Bikiniben mutatta meg alakját, ami még mindig irigylésre méltó.

Sharon Stone a 90-es évek legnagyobb szexszimbóluma volt, de most is megérdemelné ezt a címet. A színésznő ugyanis bátran letagadhatna korából legalább 10 évet. Ez nemcsak az arcán, hanem az egész testén is látszik. Sharon Stone ugyanis még 58 évesen is nyugodtan viselhet bikinit, és szerencsére visel is!

Sharon Stone korábbi bikinis fotója Forrás: Instagram/sharonstone

A színésznő Hawaiin süttette magát két részes fekete fürdőruhában, és egyszerűen elképesztően néz ki. A sztár alakja tényleg kifogástalan, főként ha azt nézzük, hogy nemsokára 60 éves lesz! Szerencsére nem ez az első eset, hogy a színésznő megmutatta bomba testét, korábban is láthattuk már bikiniben. A sztárnak ráadásul a stílusérzéke is kiváló, ezt nem egyszer bebizonyította már eseményeken: mindig tudja, mit kell felvennie, hogy bombázó legyen! A legfrissebb bikinis képekért kattints ide!

Sarka Kata elárulta, kitől kapta méregdrága luxusórájáthttp://www.life.hu/trend/20170130-sarka-kata-tole-kapta-luxus-orajat.htmlSarka Kata néhány nappal ezelőtt méregdrága luxusórát villantott. Azóta mennek a találgatások, vajon kitől kaphatta a több millió forintos ékszert.TrendOrigoPlasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--Brutális dekoltázzsal mosta le kolléganőit a szexi színésznőhttp://www.life.hu/trend/20170130-taraji-p-henson-a-szamolas-joga-szineszno-dekoltazsa.html23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Korábban csokorba szedtük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket, egyvalakit azonban külön is érdemes megemlíteni. Trend--Eltorzult celebtestek lopták el a show-t - Stílusmustra a Screen Actors Guild-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170130-ruhamustra-a-screen-actors-guild-dijatado-galarol.html23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Nézzük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket! Trend--Itt a báli szezon – Ezt a sminket muszáj kipróbálnod!http://www.life.hu/trend/20170124-bali-smink-larion-oscartol.htmlA báli időszakban a fürkésző tekintetetek kereszttüzében igazán celebnek érezheti magát az ember, ezért minden apró részlet fontos. Érdemes szakemberre bíznod magad, aki a frizurával és az alkalmi ruhával összehangolja a sminkedet, hogy kifinomult és elegáns legyél. Amennyiben nyitott a ruha, legyen makulátlan a dekoltázs is. Sminked feltétlenül tükrözze a személyiségedet! TrendOrigoKim Kardashian őrületes testet villantott: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170130-kim-kardashian-szexi-alakot-villantott.htmlA tavalyi év eseményei ellenére Kim Kardashian szuper formában van. A costa rica-i pihenésük idején készült szexi fotók is erről árulkodnak.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.