Szexi: Közös fotón Emily Ratajkowski és Bella Hadid

fotó Bella Hadid Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szexi szépség külön-külön is észbontóan szép, de együtt pláne jól mutatnak. 

Emily Ratajkowski és Bella Hadid egy kellemes napot töltött el egymás társaságában, melyről közös fotót is posztoltak Emily Instagram oldalán.

A két fehérneműmodell lazán pihent a homokos tengerparton: ezt az idillikus pillanatot örökítették meg. A 25 éves sztár követői nagyon jó ötletnek tartják a két lány találkozását, ugyanis egy nap alatt 400 ezer kedveléssel jutalmazták a posztot.

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, megtalálták a magyar Emily Ratajkowskit, aki nagyon sokban hasonlít a híres színésznőre. Ismerjétek meg őt is!

Villantsd ki a zoknidat! Ez most a legvagányabb kiegészítőhttp://www.life.hu/trend/20170131-zoknimania-interju-a-nebouxii-tervezojevel.htmlNeked is volt manapság olyan napod, amikor a nagy szürkeségben felöltözni sem volt kedved? Végül felvetted a legegyszerűbb fekete cuccaidat, de felkaptad hozzá a legvagányabb színes zoknidat, hogy azért mégis legyen valami vidám, valami lélekmelengető rajtad, még úgy is, ha rejtve is marad a cipődben. Ha ismered ezt az érzést, akkor bizony te is zoknimániás vagy! Most olyan zoknikat mutatunk neked, amelyeket akár rejtve, csak a saját jókedvedért, de bátran kivillantva is viselhetsz, hogy másoknak is feldobd a napját, és bíztatunk: vállald bátran, mert ez egy szuper mánia! Trend--Ilyen még nem láttál! Saját kígyója szorult a lány fülébehttp://www.life.hu/trend/20170201-sajat-kigyoja-szorult-a-lany-kitagitott-fulebe.htmlSaját kígyója szorult az amerikai lány, Ashley Gawe kitágított fülébe. TrendOrigoSarka Kata szerint Szunai Linda egykori szépségkirálynő belülről rohadhttp://www.life.hu/trend/20170201-srka-kata-szerint-szunai-linda-szepsegkiralyno-belulrol-rohad.htmlNem éppen kedvesen nyilatkozott egykori szépségkirálynőjéről Sarka Kata. Szunai Lindát hat éve koronázták meg Kata műsorában, és úgy látszik, azóta nagyon sok minden megváltozott... TrendOrigoKulcsár Edina úgy domborít, mint egy vadmacskahttp://www.life.hu/trend/20170131-igy-sportol-a-szexi-kulcsar-edina.htmlA szexi műsorvezető megmutatta, hogyan kell tökéletesen domborítani a falon: Fotó! Trend--Plasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--Brutális dekoltázzsal mosta le kolléganőit a szexi színésznőhttp://www.life.hu/trend/20170130-taraji-p-henson-a-szamolas-joga-szineszno-dekoltazsa.html23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Korábban csokorba szedtük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket, egyvalakit azonban külön is érdemes megemlíteni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.